A cincea casnicie a unui aristocrat britanic, destramata de un roman ‎

A cincea casnicie a marchizului de Northampton s-a destramat din cauza amantului roman al marchizei, care isi cere acum partea din averea de 120 de milioane de lire sterline a fostului sot. Femeia ii cere acestuia peste 25 de milioane de lire.

Viata personala a marchizului de Northampton, posesor al unei impresionante averi si unul din cei mai cunoscuti aristocrati din Marea Britanie, este in atentia presei din nou, dupa ce s-a descoperit ca amantul care i-a destramat a cincea casnicie este un roman bogat, scrie Daily Mail.

Sotia sa, in varsta de 60 de ani, l-a inselat cu Dan Stoicescu, antreprenor roman, care a facut o avere dintr-o companie farmaceutica. Stoicescu era prieten al cuplului. Romanul s-a imprietenit cu lordul Northampton la sase ani dupa ce s-au cunoscut la o intalnire a masonilor si cuplul si-a facut vacanta impreuna cu antreprenorul in America.

"Stoicescu i-a coplesit pe amandoi cu cadouri. A cumparat multe bijuterii, pentru ea in special. A petrecut cateva nopti la Compton Wynyates, locuinta familiei din Warwickshire. Prietenia lui Spenny (Spencer Northampton) cu el s-a racit spre sfarsitul lui 2008. Cu toate acestea, Stoicescu a angajat-o pe lady Northampton si au calatorit mult impreuna. Spenny avea suspiciuni insa nu putea dovedi nimic. A descoperit insa aventura si si-a dat seama ca mariajul sau s-a sfarsit. Se simte socat si tradat de un barbat pe care l-a considerat unul din cei mai apropiati prieteni", a povestit unul dintre prietenii lordului.

Lordul Northampton a descoperit ca sotia ii este infidela din inregistrarile telefonice ale convorbirilor ei cu tatal sau, James Howarth. Inregistrarile au fost facute de partenera acestuia si date lui Northampton. Lordul si-a dat afara sotia din locuinta cu 84 de camere. Aceasta a intentat proces sotului pentru incalcarea intimitatii, insa a renuntat la el.

Acum, cei doi se cearta pe suma de bani care i s-ar datora sotiei la divort, lordul temandu-se ca va fi nevoit sa vanda unele din valorile familiei pentru a ajunge la suma de peste 25 de milioane de lire sterline pe care i-o cere aceasta.

A cincea casnicie a unui aristocrat britanic, destramata de un roman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here