CRIMĂ ŞOCANTĂ în Marea Britanie: Englezii cer ajutor EXTERN şi oferă RECOMPENSĂ de 60.000 de lire

0
78

Poliţia din Marea Britanie oferă 60.000 lire sterline oricui va furniza informaţii despre o crimă extrem de violentă petrecută în Anglia în 2009, al cărei autor a rămas necunoscut, se arată într-un comunicat al Ambasadei Marii Britanii, remis redacţiei.

Întrucât nu au reuşit să îl identifice pe ucigaşul omului de afaceri Alan Wood, poliţiştii  englezi au apelat la presa internaţională: mai întâi, la jurnaliştii din Ţările Baltice şi din Albania, acum la cei din România şi Bulgaria. De asemenea, oamenii legii au creat şi un site care oferă informaţii despre caz – alanwoodmurder.com.

O crimă ciudată

În 24 octombrie 2009, Alan Wood, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în locuinţa lui din satul Lound, din comitatul Lincolnshire. Omul de afaceri a fost torturat şi mutilat, cel mai probabil, ca să-şi dezvăluie parola cardului de credit, au susţinut poliţiştii. Când ancheta a evoluat, oamenii legii au ajuns la concluzia că nu numai banii au fost mobilul crimei, potrivit tabloidului Daily Mail.

Bărbatul fusese văzut ultima dată cu trei zile în urmă, când făcea cumpărături. În 24 octombrie, cineva a intrat în casa lui Alan, care locuia singur, l-a legat şi l-a torturat în mod repetat, după care l-a omorât. Apoi, cadavrul a fost mutilat. Poliţiştii nu au găsit urme ale intrării forţate în casă şi nu au putut stabili dacă din locuinţa victimei lipseau bunuri de valoare.

Wood fusese căsătorit timp de 17 ani şi se ocupa cu decorarea grădinilor. "Deşi eram despărţiţi, Alan tot avea grijă de grădina mea. Era genul de om care ar fi făcut orice pentru oricine", a spus fosta lui soţie, Joanne.

Marea Britanie oferă 60.000 lire, pentru prinderea autorului unei

Romania Libera Acum 1 zi
Poliţia din Marea Britanie oferă 60.000 lire sterline oricui va furniza informaţii despre o crimă extrem de violentă petrecută în Anglia în 2009,

Marea Britanie cere ajutorul în rezolvarea unei crime extrem de Evenimentul Zilei
CRIMĂ ŞOCANTĂ în Marea Britanie: Englezii cer ajutor EXTERN şi Romania International
Recompensă de 60.000 de lire oferită de Marea Britanie pentru Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here