În Anglia, la furat

0
113

Nu a vrut să îşi dezvăluie numele real, aşa că o să-i spunem George. Este din Braşov, are în jur de 40 de ani şi se laudă că are o "afacere" prosperă – fură în Marea Britanie.

George ne-a mărturisit că fură de când se ştie. Nu are altă meserie şi nici nu crede că va învăţa vreodată să facă altceva. Singurele lui variante sunt – să fure în continuare sau să meargă la puşcărie.

A început de mic, l-au învăţat băieţii din cartier. A acţionat întâi în România, apoi în Germania, Italia, a fost şi în Franta, în Grecia şi probabil, când termină cu Anglia, va merge mai departe.

"Am furat în toate felurile posibile. Am furat din buzunare, din genţi, din magazine, din bănci, am făcut de toate" ne spune George.

"În Franta, cel mai bine mergea cu trasul banilor. Mergeam la bănci îmbrăcat la costum, cu diplomatul în mâna şi cu teancul de bani. Ceream să îmi schimbe din euro în dolari, iar după ce îmi schimba, îi dădeam înapoi spunând că m-am răzgândit. Casierele nu mai numărau banii luaţi şi îmi dădeau înapoi teancul meu. Nu se prindeau că din banii lor îmi trăgeam cam 20-30% înainte să îi dau înapoi".

mai multe la :

În Anglia, la furat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here