O tânără româncă de etnie rromă din Marea Britanie, la dineu cu regina Elizabeth a II-a

Ramona Constantin se ocupa până în urmă cu şase luni de vânzarea revistei „The Big Issue“-  FOTO „The Guardian“

Ramona Constantin se ocupa până în urmă cu şase luni de vânzarea revistei „The Big Issue“- FOTO „The Guardian“

O tânără româncă de etnie romă din Marea Britanie a fost invitată la un dineu cu regina Elizabeth, după ce în urmă cu doar şase luni vindea ziare, relatează cotidianul „The Guardian“.

Ramona Constantin, în vârstă de 27 de ani, se ocupa până în urmă cu şase luni de vânzarea revistei „The Big Issue“ în Manchester.

Acum ea s-a numărat printre invitaţii la un dineu organizat în Manchester la care au participat regina Elizabeth şi prinţul Philip.

Tânăra a fost selectată în acest grup în semn de apreciere pentru realizările din Marea Britanie de când a venit din România, în urmă cu doi ani.

Ramona Constantin, care este de etnie rromă, nu avea studii şi nu ştia limba engleză în momentul în care s-a mutat în Marea Britanie. Timp de 18 luni, ea a vândut exemplare ale revistei „The Big Issue“, dar a învăţat limba engleză şi a început să se ocupe de un proiect pentru pregătirea tinerilor rromi.

http://www.adevarul.ro/international/europa/O_tanara_romanca_de_etnie_roma_din_M-Britanie_a_fost_invitata_la_un_dineu_cu_regina_Elizabeth_a_II-a_0_670733388.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here