Prinţul Philip al Marii Britanii, internat de urgenţă în spital ‎

UPDATE: Ducele de Edinburgh, care va împlini duminica viitoare 91 de ani, a fost spitalizat "ca măsură de precauţie, după ce a dezvoltat o infecţie la vezica urinară, care este în curs de tratare", a precizat Palatul într-un comunicat, relatează Mediafax.

El va "rămâne sub observaţie câteva zile" şi este "foarte dezamăgit că ratează concertul organizat în cursul serii pentru jubileu şi ceremoniile prevăzute pentru mâine" (marţi), a adăugat Palatul Buckingham.

Un purtător de cuvânt al Palatului a precizat că regina va asista aşa cum era prevăzut la concert.
Cunoscut pentru energia sa, ducele de Edinburgh a mai fost spitalizat de urgenţă în decembrie, pentru o arteră coronariană obstrucţionată, o intervenţie care l-a împiedicat să participe la sărbătorile tradiţionale de Crăciun cu familia regală.

Duminică, el a petrecut mai multe ore în picioare, alături de regină, în frig şi ploaie, pentru a asista la marea paradă nautică de pe Tamisa, organizată pentru a sărbători împlinirea a 60 de ani de domnie a reginei.

Aflat la conducerea a 800 de asociaţii, a tuturor călătoriilor oficiale, ducele a decis vara trecută să reducă puţin din obligaţiile sale.

El a însoţit-o totuşi pe regină în numeroase vizite pe care le-a efectuat în Marea Britanie pentru jubileul său.

….

Prinţul Philip al Marii Britanii, internat de urgenţă în spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here