Satele britanice, amenintate de imigrantii romani si bulgari – deputat …


Zonele rurale din Marea Britanie ar putea fi amenintate de un val de imigranti romani si bulgari, incepand cu anul viitor, avertizeaza parlamentarul conservator Philip Hollobone.

Cetatenii romani si bulgari se vor putea muta in Marea Britanie dupa ce restrictiile temporare vizand cele doua tari vor expira pe 31 decembrie.

Desi guvernul britanic nu a publicat estimari cu privire la numarul imigrantilor care ar putea intra in tara incepand cu luna viitoare, deputatul conservator sustine ca ar putea fi vorba de milioane de locuitori din Uniunea Europeana, informeaza Daily Mail.

Pentru a fata fata acestei cresteri a numarului populatei, va fi necesar sa fie construite mai multe locuinte in mediul rural britanic.

Comentariile lui Hollobone vin dupa ce saptamana trecuta Nick Boles a afirmat ca aproape jumatate din locuintele care trebuie sa fie construite in Marea Britanie sunt pentru imigranti.

"Am permis populatiei acestei tari sa se extinda prea mult. Populatia Angliei a crescut cu 2 milioane de locuitori in ultimii zece ani. Nu putem continua asa, trebuie sa avem mai putini imigranti si sa construim mai multe locuinte", a spus Boles.

Satele britanice, amenintate de imigrantii romani si bulgari – deputat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here