VIDEO Un spot KFC a fost interzis in Marea Britanie, pentru ca vorbea de produse „proaspete”


Autoritatea de reglementare in audiovizual din Marea Britanie a interzis miercuri difuzarea unui spot televizat al lantului de fast-food Kentucky Fried Chicken (KFC). Motivul: reclama le dadea telespectatorilor de inteles ca produsele sunt preparate dintr-un pui "mai proaspat decat in realitate", scrie AFP….

Forul de reglementare britanic a declarat afirmatiile aparute in reclama drept "inselatoare", pornind de la faptul ca produsele din carne sunt livrate in fast-food-urile KFC din Marea Britanie doar de trei ori pe saptamana. In consecinta, a interzis redifuzarea spotului TV.

In replica, un purtator de cuvant al KFC s-a declarat "dezamagit" de aceasta decizie, sustinand ca lantul de fast-food nu a vrut niciodata sa-i pacaleasca pe consumatori; singurul obiectiv al campaniei era de a evidentia ca in aceste restaurante nu se prepara pui congelat. Mai mult, produsele se prepara in fiecare magazin, a precizat purtatorul de cuvant…. VIDEO Un spot KFC a fost interzis in Marea Britanie, pentru ca vorbea de produse "proaspete"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here