100 de pedofili castraţi chimic în Marea Britanie!

Castrarea chimică a pedofililor, pedeapsă complementară pe cale de a fi adoptată şi în România, se găseşte în legislaţia a două state europene: Cehia şi Polonia. De asemenea, Franţa, Danemarca, Suedia, Belgia, Germania şi Marea Britanie aplică măsura cu acceptul condamnaţilor.

În afara Uniunii, măsura a fost introdusă, recent, de Republica Moldova şi este practicată în Rusia, Coreea de Sud şi unele state americane.

În România, legea care prevede castrarea chimică a pedofililor a fost adoptată tacit în Senat, la sfârşitul lunii noiembrie 2011, în pofida respingerii proiectului în Comisia Juridică. Forul decizional, Camera Deputaţilor, întârzie dezbaterea măsurii, deşi avizul Comisiei Juridice (aviz negativ) este dat încă din decembrie. Legea ar fi trebuit să se afle pe ordinea de zi a Camerei încă din luna februarie.

În închisorile britanice, o sută de pedofili şi-au dat consimţământul pentru a fi trataţi cu un medicament ce reduce nivelul de testosteron până la cel al unui pre-puber, informează The Telegraph. Testosteronul este hormonul masculin care determină sexualitatea. Dacă este produs în exces, provoacă hipersexualitate şi comportamente sexuale aberante.

100 de pedofili castraţi chimic în Marea Britanie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.