4 august 2012, cea mai bună zi pentru Marea Britanie la Jocurile Olimpice din 1908


Cele șase titluri olimpice câștigate de Marea Britanie sâmbătă au făcut din 4 august 2012 cea mai bună zi a țării la Jocurile Olimpice din ultimii 104 ani.
Toată suflarea britanică spera ca sportivii care concurau pentru țara gazdă să evolueze bine într-una din zilele cu cele mai multe finale de la Jocurile Olimpice.

Ziua a început la Eton Dorney, unde canotajul britanic s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a adus primele două medalii de aur. Campionii olimpici en-titre,  Tom James, Pete Reed, Andrew Triggs-Hodge și noul lor coleg, Alex Gregory s-au impus la patru rame fără cârmaci, urmați rapid de aurul de la dublu vâsle feminin, prin Katherine Copeland și Sophie Hosking.

După dușul rece de la la dublu vâsle, categoria ușoară, unde Zac Purchase și Mark Hunter au pierdut în ultimii metri o medalie de aur care le era rezervată, britanicii au așteptat cu speranță startul cursei de urmărire la ciclismul feminin pe velodrom.

Într-o atmosferă de vis, echipa Marii Britanii a făcut spectacol, doborând recordul mondial de două ori și oferind publicului satsfacția unui nou titlu olimpic.

mai mult la :
…   

4 august 2012, cea mai bună zi pentru Marea Britanie la Jocurile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.