Ambasada României la Londra a organizat Sărbătoarea Pomului de Crăciun

Ambasada României-Londra/ La 12 decembrie 2009, Ambasada României la Londra a organizat Sărbătoarea Pomului de Crăciun, eveniment dedicat copiilor din comunitatea românească. Au fost prezente peste 100 persoane.

Participanţii s-au bucurat de un program de colinde româneşti susţinut de Corul de copii al Şcolii de cultură şi tradiţie românească din Londra. Toţi copiii au primit daruri din partea lui Moş Crăciun, căruia i-au recitat poezii.

  Cu acest prilej, ambasadorul Ion Jinga a premiat Şcoala de cultură şi tradiţie românească din Londra pentru activitatea educaţională desfăşurată în servicul comunităţii româneşti din Marea Britanie, premiul fiind acordat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la propunerea Ambasadei României.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Western Union, Blue Air, Levenes Solicitors, precum şi al domnilor George Iacobescu, director general al Canary Wharf, City of London şi Iosefin Florea, director la Roexport Ltd., cărora Ambasada României le adresează mulţumiri.

Datorită generozităţii sponsorilor, o parte din daruri au fost trimise membrilor comunităţii româneşti prin intermediul reprezentanţilor parohiilor care au participat la eveniment.


 

 

 

 

sursa : http://londra.mae.ro/index.php?lang=ro&id=31&s=98810

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.