Angajatorii englezi laudă românii: ”Am fi pierduți fără ei”

În urma anunțului unui parlamentar britanic potrivit căruia românii fură slujbele englezilor din orașul Crawley, o firmă de taxiuri din Regatul Unit a horărât să îi laude în public pe români.

Compania de taxiuri Metro Cars din Crawley a lăudat "fantastica contribuţie" a şoferilor români la dezvoltarea firmei.

"Am fi pierduţi fără ei. Şoferii din România sunt oameni care lucrează profesionist. Satisfacţia clienţilor este greu de descris. În cinci ani, am reuşit să creştem numărul şoferilor de la 50 la 80. Am avut clienţi din corporaţii care ne sunau şi spuneau că vor şoferi români", a spus managerul Oli Thayre pentru Crawley Observer.

Acesta mai declarat că eneglezii nu sunt interesați de joburile de taximetriști, contrazicându-l astfel pe parlamentarul britanic Henry Smith care s-a declarat șocat că localnicii din Crawley își pierd joburile din cauza românilor.

Unul dintre angajaţii Metro Cars este Ştefan Balsanu, în vârstă de 44 de ani, care, în România, lucra în IT pentru de două ori mai mulţi bani.

"Nu cred că le luăm slujbele englezilor. Pur şi simplu este un gol în piaţa muncii şi cineva trebuie să îl umple", a spus el.

 

Angajatorii englezi laudă românii: ”Am fi pierduți fără ei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.