Britanicii au nevoie de rugăciuni pentru a reîncepe lucrul

Biserica anglicană a publicat o serie de rugăciuni care să-i ajute pe britanicii deveniţi melancolici după terminarea concediului să depăşească starea de deprimare provocată de întoarcerea la serviciu, informează AFP.

Una dintre rugăciuni este destinată persoanelor care locuiesc în suburbii şi care se trezesc blocate într-un tunel de metrou. O altă rugăciune serveşte ca ajutor divin în conversaţiile telefonice iritante de la birou de care au parte angajaţii după întoarcerea din concediu.

"Tatăl nostru, fă ca urechea mea să fie atentă şi cuvintele mele să fie binevoitoare atunci când vorbesc cu această persoană", spune o rugăciune intitulată "Ţâr, ţâr", publicată pe site-ul oficial al Bisericii anglicane…. Mediafax

2 COMENTARII

 1. 1-10-2009
  ARCA LUI NOE PENTRU MILENIUL 3,
  care este un Dar de la Tatal Ceresc pentru salvarea vietii pe Pamant.

  Va daruim si dumneavoastra acest Dar pe care Tatal Ceresc l-a dat oamenilor incepand cu Mileniul 3 ,un dar de viata lunga pentru toti oamenii care nu gresesc si pentru toti oamenii care nu mai repeta greselile si este un dar pentru oamenii care se straduiesc sa ajute si pe ceilalti oameni ca sa nu mai greseasca si care ii vor ajuta astfel ca sa intinereasca si sa traiasca sute si mii de ani pe Pamant tineri si fericiti si ca sa devina si nemuritori pe Pamant ,daca vor fi distruse pe Pamant armele interzise cod 200L12XD care sunt fabricate si folosite ilegal de catre Conducatorii si membrii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria care este o retea ilegala,inumana,extrem de cruda si extrem de perfida, retea din care fac parte si majoritatea conducatorilor militari,sociali si politici ai Germaniei si ai Ungariei din Europa ,retea ilega care incepand cu anul 1955 au omorat peste 1,5 miliarde de oameni pe intreg Pamantul.

  DAR DE LA TATAL CERESC PENTRU OAMENI INCEPAND CU MILENIUL 3.

  UN DAR DE VIAŢĂ
  pentru TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE ŞI VIAŢĂ FĂRĂ DE MOARTE

  Tatăl Ceresc a transmis pentru Mileniul 3, un Dar de viata
  pentru toţi oamenii de pe întreg Pământul, pentru toţi oamenii care respectă cele 10 Porunci ,care nu fabrica si nu folosesc arme şi care de acum înainte nu mai consumă alimente.

  Incepand cu Mileniul 3 noi oamenii suntem hrăniţi numai cu Energie Benefică de Viaţă si cu Lumina pentru intelepciune , nu mai avem nevoie de alimente.

  Numai cu Energie Benefica de Viata si cu Lumina pentru intelepciune sunt hrăniţi toţi Sfinţii Impăraţi şi toţi Sfinţii nostrii din Cer care se afla pe planeta Venus din Universul nostru in care se afla si Planeta Pamant.

  Toate elementele necesare organismului nostru se completează prin Energia Benefică de viaţă, care ne este dată de Tatal Ceresc ..

  Noi, oamenii, de când ne-am născut, aveam voie sa consumam numai fructe .(Sf. Scriptură, Geneza 1-29). ,,Iată v-am dat orice pom care are în el rod cu sămânţă şi care este pe faţa întregului Pământ, acestea să fie alimentele voastre.
  Primii oameni creati pe Pamant au trait sute de ani si pina la o mie cinci sute de ani,pentru ca respectau cele 10 Porunci si pentru ca consumau numai fructe.

  Primii oameni erau civilizati si evoluati,apoi din cauza greselilor comise de catre oameni pentru ca demonii le-au intunecat mintea ,i-au demonizat,i-au determinat sa fabrice arme si sa conduca razboie de cucerire si de distrugere a semenilor si prin faptul ca au tansmis prin armele interzise cod 200L12XD cutia Pandorei pe Pamant ,arme care incepand cu anul 1945 exista doar pe Pamant ,drept urmare oamenii au involuat pentru ca mintea lor a fost dominata de catre demoni prin armele interzise cod 200L12XD care sunt si arme psihologice ,arme prin care i-au condus sa comita atrocitati unii fata de ceilalti.

  Condusi de demoni prin armele interzise , unii dintre oameni au fabricat arme si au condus razboaie ,nu au mai respectat cele 10 Porunci pentru ca mintea lor era cotropita de catre demoni prin armele interzise si au inceput sa consume carne si alte alimente,in acest mod si-au scurtat viata din ce in ce mai mult si de aceea acum oamenii traiesc foarte putin.
  Traiesc putin pentru ca au comis si comit greseli spirituale si au fabricat si fabrica arme si au condus si conduc razboaie si pentru ca au consumat alimente interzise care sunt carnea,lactatele.,legumele si acum si fructele..

  AVERTIZAM si atentionam ca demonii nu au atacat nicodata prin armele interzise civilizatiile evoluate de pe celelalte 24 de planete locuite din Univers,demonii au atacat doar oamenii si distructiv si planeta Pamant..

  ATENTIONAM ca demonii din infern au atacat prin armele interzise doar oamenii de pe Pamant si au provocat si distrugeri distrugeri materiale pina in anul 1945 numai pe Pamant.
  Numai conducatorii sadici ,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi ai Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria au atacat si ataca si Personalitatile Celeste de pe celelalte 24 de planete locuite din Universul nostru,si provoaca si catastrofe si cataclisme si in celelalte 24 de Planete din Universul nostru din care face parte si Planeta Venus.

  .In anul 1945 toti demonii au distrus in infern toate armele interzise cod de program 200L12XD si incepand cu anul 1945 aceste arme interzise exista doar pe Pamant.

  In anul 1945 inainte de a distruge armele in infern un demon a cotropit mintea unui fizician din Marea Britanie si i-a transmis proiectul armei interzise cod 200L12XD folosindu-se de arma interzisa din infern si incepand cu anul 1945 pina in 1947 au fost fabricate un numar restrans de 8 arme in Marea Britanie si care au dotat cateva Tari din Europa printre care si Romania cu o arma interzisa cod 200L12XD pentru distrugere in masa si individual a oricarui obiectiv material si a oricaror fiinte la orice distanta fata de arma si prin orice procedeu de distrugere cunoscut si necunoscut de toti oamenii pe Pamant ..

  PROGRAMELE DE DISTRUGERE ALE ARMELOR INTERZISE
  Avertizam ca aceste arme cod real 200L12XD sunt arme de distrugere in masa la orice distanta fata de arma si a oricarui obiectiv viu sau material si prin orice procedeu de distrugere cunoscut si necunoscut de catre toti oamenii pe Pamant ,respectiv pentru atac terestru si aerian prin dezagregare fizica si prin dezintegrare fizica si sunt dotate si cu programe de soft de distrugere si psihologic si sunt si arme biologice respectiv pot activa virusi si microbi prin programe speciale distructive biologic al armelor interzise respectiv pot conduce disparitia din viata a unei persoane sau a unei colectivitati in acelas timp si prin activarea oricaror virusi si a oricaror microbi pentru provocare de epidemii pina la disparitia galopanta a colecitivitatii sau a persoanei programata sa fie distrusa biologic prin arma interzisa , la orice distanta fata de arme se afla persoanele vizate ca sa fie distruse si provoaca decesul vitimelor prin provocarea oricarui alt necaz de sanatate(infarct,stop cardiac,accidente vasculare,orbire,ciroza,diabet,sida,lepra,pneumonie , si toate celelalte boli virotice,scleroza in placi si celelalte necazurile de sanatate ale oaselor si sunt provocate si toate celelalte necazuri de sanatate cunoscute de oameni ,necazuri de sanatate care sunt majoritatea provocate si conduse pina la decesull victimelor prin armele intrzise cod real 200L12XD.
  AVERTIZAM
  Noi, oamenii, pierdem sute de ani din viaţă si pentru digerarea alimentelor şi pentru
  eliminarea toxinelor introduse în corp odată cu alimentele.De acum înainte trebuie să nu mai consumăm alimente. Este interzis să consumăm carne, ouă, brânză, lapte, legume fierte şi crude,fructe ,pentru ca si prin consumul fructelor se consuma Energia Benefica de viata care mareste numarul anilor de trait a fiecarei persoane care se straduieste sa fie luminoasa si se consuma din energia de viata si pentru eliminarea toxinelor din corp si astfel se scurteaza numarul de ani de viata care a fost daruit la nastere de catre Tatal Ceresc..

  Locuitorii celorlale 24 de planete locuite din Universul nostru din care face parte si planeta Pamant nu consuma alimente si nici fructe si traiesc sute si mii de ani daca nu sunt omorati prin armele interzise cod 200L12XD de pe Pamant si devin si nemuritori daca au trait 1800 de ani prin faptele bune pe care le-au infaptuit fata de locuitorii de pe planeta lor si pentru oamenii pentru care muncesc toate civilizatiile din toate cele 24 de planete locuite,muncesc ca sa nu dispara viata pe Pamant si implicit ca sa nu dispara intreaga Existenta din Univers din cauza functionarii in continuare a armelor interzise de pe Pamant ,care sunt activate si care functioneaza in continuare chiar daca nu mai exista oameni care sa le activeze ,functioneaza la nesfarsit daca nu vor fi distruse pentru ca sunt alimentate la nesfarsit furand energie din stratosfera pe care o distrug pe suprafete din ce in ce mai mari , si pentru ca sunt activate si functioneaza distrug in continuare stratosfera Pamantului chiar daca nu mai sunt oameni care sa le foloseasca si la un moment dat la o anumita valoare a sparturii in stratosfera Pamantului, planeta Pamant se va prabusi in haos si va antrena si prabusirea celorlalte 24 de planete din Univers,pentru ca stratosfera fiecarei planete ocroteste viata pe fiecare planeta dar si asigura si echilibrul planetelor una fata de alta.

  Atentionam si precizam ca oamenii in Romania si pe intregul Pamant dispar din viata zilnic in numar din ce in ce mai mare pentru ca sunt omorati de catre Reteua ilegala rasist nazistist hortysta din Germania si din Ungaria care este o retea ilegala inumana,extrem de cruda si extrem de perfida ,sunt omorati prin armele interzise tip calculator cod real 200L12XD fabricate ilegal incepand cu anul 1955 de catre firme germane si de catre firme ungare patronate oficial ilegal de catre Statul Germaniei si de catre Statul Ungariei si sunt omorati si de catre membrii Bandei ilegala complice organizata international dar infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria , atentionam ca membrii bandei poseda si ei arme interzise cod 200L12XD in folosinta proprie ,care sunt arme ilegale cu programe de distrugere in masa la orice distanta fata de arme se afla victimele sau obiectivul vizat pentru a fi distrus,arme tip calculator care au programe de soft de distrugere prin toate procedeele posibile existente pe Pamant cunoscute si necunoscute de toti oamenii.

  DESCRIEREA POSIBILITATILOR DE ATAC SI DE DISTRUGERE A ARMELOR INTERZISE COD 200L12XD.
  Armele interzise tip calculator cod real 200L12XD de distrugere in masa si toate armele cu program identic sau asemanator de distrugere dar prevazute cu perfidie cu alte coduri de program ca sa nu fie depistate si distruse,aceste arme sunt dispozitive de atac terestru si aerian la orice distanta fata de arma se afla obiectivul viu si material vizat pentru a fi distrus si oricat de mare este obiectivul vizat pentru distrugere ,aceste arme interzise sunt arme care au programe pentru dezagregare si dezintegrare fizica si biochimica la orice distanta a oricarui obiectiv viu sau material vizat pentru distrugere, au programe de distrugere prin provocarea oricarui necaz de sanatate a persoanei sau a grupului de persoane pe care au hotarat sa le distruga prin aceste arme interzise conducatorii simembrii Retelei ilegale rasist nazist hortyta din Germania si din Ungaria ,aceste arme interzise au programe de distrugere prin malformatii asa zis genetice si pshice,au si programe de distrugere biologica ,prin activarea programelor respective de distrugere biologica se poate activa orice virus care provoaca orice epidemie cunoscuta pe Pamant,si aceste arme sunt si arme psihologice ,respectiv prin activarea programului respectiv a armelor se poate induce orice deviatie psihologica in comunitatea respectiva sau in total populatie a Tarii respective impotriva careia a fost programata arma sa provoace devianta respectiva social-psihologica.

  .In acest mod sunt condusi pentru suicid toate persoanele care se sinucid si prin demonizare se provoaca si razboaie false civile si se conduc ca niste roboti persoanele sechestrate in programul armei interzise ca sa comita crime odioase si oribile fara putinta de a se opune actiunii respective.

  Aceste fapte penale extrem de grave si odioase sunt comise de catre conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste si a Bandei ilegale complice organizata international conduse cu extrema perfidie si cu extrema cruzime din Germania si din Ungaria ,retea ilegala si banda ilegala formata din persoane deosebit de periculosi,inumani ,extrem de cruzi si extrem de perfizi care sunt majoritatea de etnie germana,de etnie maghiara si de etnie aromani(macedoneni), nascuti in Germania, in Ungaria,si in Croatia .

  ATENTIONAM SI RUGAM FORUL INTERNATIONAL ONU ,UE SI OFICIALITATILE ROMANIEI.
  Rugam cu respect Forul International ONU,UE si Oficialitatile Romaniei sa transmiteti tuturor Forurilor Internationale ,Instantelor Internationale si tuturor Statelor din toate continentele ,sa transmiteti copiile Documentelor de interdictie a armelor interzise de distrugere in masa tip calculator cod 200L12XD din 5 iunie 1948 si din ianuarie 2003 ,si rugam cu respect sa transmiteti si copiile anexelor acestor documente in care sunt descrise armele cod 200L12XD fabricate intre anii 1945-1946 in Marea Britanie ,sunt descrise ca aspect exterior dar si ca posibilitati de distrugere ARMELE INTERZISE COD REAL DE PROGRAM 200L12XD si este descris si Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 prin care Personalitatile Celeste de pe Planeta Venus transmit mesaje scrise pe monitor ,persoanelor de pe Pamant care se afla in fata Calculatorului Benefic cod U315LN10.

  Rugam Forul NATO ,OSCE SI CE si rugam si Statul Germaniei si Statul Ungariei sa nu mai impiedicati fabricarea Calculatorului pentru Beneficitate si Clarviziune cod U315LN10,dimpotriva sa cereti si sa impuneti sa fie fabricate in serie mare Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 si sa livrati catre fiecare Tara din Europa si din celelalte continente cu Calculatoare benefice cod U315LN10 ,pentru ca Personalitatile Celeste sa transmita locul cu exactitate in care se afla depozitate arme interzise cod 200L12XD pe teritoriul fiecarei Tari si locul in care sunt ascunse copii ale proiectelor armelor interzise ,Tari in care au fost introduse fraudulos fara stirea si fara acceptul Statului Tarii respective ,au fost introduse ilegal arme interzise de catre membrii si conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria care este o retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida si de catre Banda ilegala complice organizata international dar care este infiintata si condusa cu extrema cruzime si cu extrema perfidie din Germania si din Ungaria de catre Conducatori sadici,cinici,inumani,extrem de cruzi siextrem de perfizi.

  Aceasta actiune este necesara penntru ca toate Tarile sa identifice armele interzise care se afla pe teritoriul lor si proiectele armelor interzise ca sa le distruga neantarziat in locul in care se afla.

  ATENTIONAM ca Personalitatile Celeste nu vor folosi Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 penrru razbunare impotriva natiunilor,etniilor si persoanelor care au gresit si gresesc inca referitor la armele interzise.
  Personalitatile Celeste vor transmite doar mesaje prin care vor anunta persoanelor de buna credinta din fiecare Tara ,vor numi locul in care se afla ascunse armele interzise si proiectul armelor interzise pentru ca sa le distruga si ca sa ajute astfel sa nu dispara viata pe intregul Pamant si sa nu dispara viata nici pe celelalte 24 de planete locuite din Universul din care face parte si planeta Pamant.
  Deasemeni Personalitatile Celeste vor ajuta oamenii prin Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 ca sa evolueze repede spiritual ca sa poata trai sute si mii de ani pe Pamant tineri si fericiti si pentru ca sa devina si nemuritori.

  ATENTIONAM ,AVERTIZAM si
  precizam ca toate armele pe care le fabrica oficial Germania si Ungaria sunt arme interzise ,respectiv sunt arme cu program de distrugere in masa la orice distanta fata de arme,cod real de program Cod 200L12XD ,arme interzise de catre Marea Britanie si de catre Forul International ONU inca din 5 iunie anul 1948 si a fost reluata interdictia si in ianuarie 2003 de catre ONU si de catre UE ,arme pe care firmele germane si firmele ungare patronate oficial ilegal de catre Statul German si de catre Statul Ungar ,le fabrica ilegal incepand cu anul 1955 cu coduri false de program de distrugere perfid alese ,si le fabrica cu licente fraudulos obtinute prin inducerea in eroare a Forului International care aproba fabricarea armelor care nu sunt interzise,in acest fel induc in eroare Forurile Internationale ,Instantele Internationale si Tarile care le achizitioneaza si induc in eroare si vama Tarilor in care membrii Retelei ilegale rasist nazist hortyste introduc fraudulos aceste arme cod real de program 200L12XD fara acceptul Tarii respective asa cum au procedat si in Romania si in USA,si in Japonia,si in Canada,si in Tari din Asia si din Africa si in America de Sud.

  Toate aceste arme interzise tip calculator cod real 200L12XD trebuie distruse pentru ca sunt armele fatale ale Existentei vietii pe Pamant si a Existentei intregului Univers din care face parte si planeta Pamant , pentru ca sunt arme de distrugere in masa si individual la orice distanta fata de arme si prin toate procedeele de distrugere existente pe Pamant ,si care sunt arme de distrugere a aricarei fiinte vii si a oricarui obiectiv material la orice distanta fata de arma se afla obiectivul vizat pentru a fi distrus,si care sunt arme fabricate ilegal incepand cu anul 1955 de catre firmele germane si ungare patronate oficial de catre Statul German si de catre Statul Ungar .
  Trebuiesc distruse in totalitate neantarziat toate armele fabricate de catre firmele germane si de catre firmele ungare pentru ca toate sunt in realitate arme interzise tip calculator cod 200L12XD si trebuie distruse liniile de fabricatie a armelor interzise si trebuie distruse si proiectele acestor arme interzise care au cod real de program de distrugere cod 200L12XD dar sunt fabricate cu alte coduri perfid alese ca sa induca in eroare Forurile Internationale care aproba licenta de fabricatie si induc in eroare si Tarile care le achizitioneaza ,arme cod 200L12XD care sunt arme interzise de catre Forul International ONU inca din luna iuniei anul 1948 si a fost reluata interdicitia de catre Forurile Internationale ONU si UE si in luna ianuarie 2003,

  si trebuiesc distruse si pentru ca aceste arme prin functionarea lor distrug stratosfera Pamantului pe suprafete din ce in ce mai mari si la o anumita valoare a sparturii in stratosfera va dispara viata in totalitate viata pe Pamant si planeta Pamant se va prabusi in haos si va antrena si prabusirea celorlalte 24 de planete locuite din Universul nostru ,planete care sunt in echilibru unele fata de celelalte si datorita stratosferei care ocroteste viata pe fiecare planeta dar care asigura si echilibrul planetelor unele fata de celelalte.

  Armele interzise cod 200L12XD sunt folosite ilegal de catre Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria care este o retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida , sunt folosite ilegal si de catre Banda ilegala complice organizata international formata din persoane deosebit de periculosi,inumani ,extrem de cruzi si extrem de perfizi majoritatea de nationalitate germana,de etnie maghiara si de etnie aromani(macedoneni), nascuti in Germania, in Ungaria si in Croatia,condusi spre extrema cruzime si cu extrema perfidie din Germani si din Ungaria.

  ATENTIONAM
  Reteua ilegala rasist nazist hortysta inumana,extrem de cruda si extrem de perfida din Germania si din Ungaria au omorat incepand cu anul 1955 prin armele interzise cod real 200L12XD ,au omorat peste 1,5 miliarde de oameni pe Pamant ,in ultimii 20 de ani au omorat peste 2 milioane de oameni in Romania ,au omorat peste 250 de persoane in familia si rudele subsemnatei din Romania,au exterminat aproape tot saul natal al subsemnatei care este satul natal al subsemnatei Geaferca Rusa (Caprioara)din comuna Hamcearca din Judetul Tulcea din Romania , si au exterminat aproape toate rudele subsemnatei cu numele de familie Mihailov si Ambrozie din USA,din Australia ,din Canada,au omorat aproape toate rudele noastre din Rusia,din Republica Moldova,din Ukraina si din Bulgaria,au omorat in ultimii 20 de ani 15 vecini ai nostri,au omorat in ultimii 20 de ani si 12 conferentiari si profesori doctori ai subsemnatei de la Facultatea de Mecanica din Universitatea Dunarea de Jos din orasul Galati ,au omorat 15 colegi ai subsemnatei majoritatea prin moarte subita fara necazuri de sanatate toti tineri ingineri cu studii superioare si au omorat in ultimii 20 de ani si peste 15 persoane de buna credinta angajati in SRI Galati din Romania care au incercat sa informeze corect Oficialitatile conducatoare ale Romaniei despre existenta si folosirea ilegala a armelor interzise cod 200L12XD care in Romania au existat in SRI galati pina in 15 noiembrie anul 2006 in sediul SRI Galati cu denumirea perfida de Dispozitiv Special pentru Strategia de Aparare a Tarii cod U315LN10 monopolizata si ascunsa de catre spionii straini maior fals Mogos Alexandru si Sogos Laurentiu care erau angajati fraudulos in SRI Galati cu identitate falsa de cetateni romani ,toti au fost omorati de catre Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria si de catre complicii lor organizati ilegal in Banda internationalbanda ilegala formata din persoane deosebit de periculoase,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi racolati majoritatea dintre persoane nationalitate germana ,de etnie maghiara si de etnie macedoneni(aromani), nascuti in Germania,nascuti in Ungaria,in Croatia .

  Dupa ce vor fi distruse toate armele interzise tip calculator cod 200L12XD in Tarile in care se afla ilegal,
  oamenii pe Pamant vor trai sute si mii de ani,asa cum au trait si primii oameni creati pe Pamant care au trait pina la 1500 de ani pe Pamant si care respectau intr-u totul cele 10 Porunci si care se hraneau numai cu fructe si vor deveni nemuritori oamenii care vor trai cel putin 1800 de ani prin faptele bune pe care le vor facut unii fata de ceilalti si fata de ei insisi.

  Trebuie ca noi toti oamenii din toate continentele de pe Pamant sa ajutam fiecare ca sa fie depistate si distruse aceste arme tip calculator cod de program distructiv 200L12XD,care sunt armele fatale ale existentei vietii pe Pamant si care vor provoca si distrugerea intregului Univers din care face parte si planeta Pamant daca nu vor fi distruse aceste arme interzise neantarziat.

  Precizam ca aceste arme interzise tip calculator cod 200L12XD incepand cu anul 1945 exista doar pe Pamant.In anul 1945 aceste arme cod de program de distrugere cod 200L12XD si proiectele lor au fost distruse in infern ,unde existau si erau folosite de catre demonii care le foloseau pentru distrugeri prin toate procedeele pe Pamant asupra oamenilor si asupra obiectivelor materiale si asupra scoartei terestre si prin formare si activare de vulcane, gauri negere in Triunghiul Bermudelor ,cutremure,inundatii,alunecari de teren,incendiere de paduri,taifunuri,tornade care acum se provoaca si se infaptuiesc de catre Reteua ilegala rasist nazist hortysta prin armele interzise cod 200L12XD care exista acum doar pe Pamant fabricate si folosite de catre membrii Retelei ilegale rasist nazist hortyste condusa cu extrema perfidie si cruzime din Germania si din Ungaria,retea ilegala a caror conducatori sadici,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi din Germani fac distrugeri de vieti si de obiective materiale si pe celelalte 24 de planete locuite din Universul noastru,cu locuitoti evoluati spiritual si tehnic si care sunt pasnici si care nu au fabricat nicodata arme si nu au condus razboaie si care au acelas aspect fizic ca si oamenii si care vorbesc toate limbile vorbite pe Pamant.

  ATENTIONAM date reale.
  Precizam ca infernul se afla in alt spatiu ,nu se afla in Univers.In infern ajung toti oamenii care gresesc,iar persoanele care folosesc armele interzise,care dezinformeaza si impiedica depistarea si distrugerea armelor interzise si distrugerea proiectelor armelor interzise si rudele lor care le-au dat sfaturi gresite referitor la armele interzise ,vor suferi in infern o vesnicie ,vor fi arsi si distrusi incontinuu prin smulgere de carne vie din corpul si prin arderea la nesfarsit a corpului lor care se va intregi mereu de catre demoni ,vor fi terorizati in dureri de nedescris de catre demoni o vesnicie pentru ca nu au ajutat cu adevarurile pe care le cunosc ca sa fie depistate si distruse armele interzise,ca sa fie distruse liniile de fabricatie a armelor interzise cod 200L12XD si ca sa fie dovedite si desfiintata Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria si sa fie dovedita si desfiintata Banda ilegala complice organizata international si condusa cu extrema cruzime si cu extrema perfidie din Germania si din Ungaria.

  Aceste arme interzise cu program complet de distrugere se afla in functiune in Germania 6 arme cu program complet de distrugere ,in Ungaria 4 arme ,in functiune acum si in statele Arkansas ,Kansas,in Texas din USA ,in Japonia 2 arme in sud estul Japoniei, 2 arme in Chile in America de sud si 1 arma in Ruanda si in Uganda din Africa ,si in Romania 2 arme interzise cu program complet de distrugere in functiune ,arme care au fost introduse fraudulos in Romania ,fara stirea si fara acceptul Statului Roman, de catre 2 spioni rasistnazisthortysti din Germania , care fac parte din Reteaua rasist nazist hortysta ilegala din Germania si din Ungaria.,si de catre complicii lor din SRI Galati si din Politia Galati,respectiv paratul maiorul fals Hogiu Caramfil din SRI Galati, paratul maiorul fals Giusca Ludovic fost angajat in SRI Galati, paratul colonel Parvulescu Ion, paratul colonel Zagoneanu fost sef al SRI Galati pina in anul 1989 si familia sa,varul sau jurist consult Zagoneanu Victor fost angajat in Securitatea si in SRI Galati,paratul colonel Silisteanu Ion fost Director al SRI Bucuresti, paratul colonel Fusi Doru fost sef al SRI Galati ,familia sa si fratele sau care au furat si escrocat pe numele lor dar si cu acte de identitate false pe numele de familia Ambrozie si Mihailov,, paratul colonelul Buhoci Constantin, paratul maiorul Buboi Ion, paratul maiorul Basturescu Cornel , paratul maiorul Avram, paratul colonel Pavel Constantin si fiicele sale si familia sa , paratul colonel Silisteanu Ion,fratii pensionati din SRI Galati paratii Nechifor,respectiv paratul colonel Nechifor Ioan pensionat din politia si dinSRI Galati , fratele sau paratul colonel Nechifor Alexandru pensional din SRI Galati ,fratele lor paratul politist pensionar Nechifor Neculai,varul lor paratul colonel Nechifor Nicolae pensionat din MAPN,si familiile lor care au escrocat si au furat si Crucea Rose i Internationala de peste 2 miliarde in valuta respectiv in lire sterline,in dolari si in euro,si de catre paratul locotenet pensional Leonte Nicolae,de catre paratul colonel pensionat Sorcaru Gherghe si de fiica sa Sorcaru Iulia ,de fratele sau colonel Sorcaru Ion si de catre familiile lor, paratul colonel Campean Constantin pensionat din Politia si din SRI Galati care a furat si escrocat cu acte de identitate false pe numele de Mihailov Ana si Mihailov Ivanov Elisabeta si pe numele lor personal de Campeanu,,si parati sunt si familia sa,paratul colonel Sipciu Constantin pensionat din securitatea si din SRI Galati si familia sa ,si de catre complicele lor comisarul sef TACHE BOCANEALA din Politia Galati care a fost si seful Inspectoratului Judetean de Politie Galati ,de catre paratul politistul Gherghie si complicele sau colegul sau de actiune politist si el in Insp.Judetean al Politiei Galati,parati care toti sunt in complicitate cu Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria. si care fac parte in constienta de sine din Banda ilegala organizata international formata din persoane deosebit de periculoase,inumane ,extrem de crude si extrem de perfide si care sunt majoritatea racolati din etnia de macedoneni(aromani),din etnia de maghiari si de nationalitate germana condusi cu extrema perfidie si cruzime din Germania si din Ungaria.
  Precizam ca aceste arme interzise cod real 200L12XD dar fabricate cu coduri false perfid alese si unele fabricate cu licenta false ca nefiind arme ,precizam ca in Romania le folosesc spionii straini rasist nazist hortysti trimisi din Germania si din Ungaria in Romania pentru exterminarea poporului roman si pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei,spioni care au intrat fraudulos in Romania cu identitate falsa de cetateni romani si s-au angajat in Institutiile de Aparare ale Romaniei si in Institutiile Statului de Drept ale Romaniei cu identitatea furata de la cetateni romani pe care i-au omorat pe majoritatea prin armele interzise din Germania,din Ungaria si din Romania dupa ce s-au angajat in numele lor in Institutiile Statului de Drept ale Romaniei si in Institutiile de Aparare ale Romaniei,s-au angajat inainte de 1989 si dupa anul 1989 in numar si mai mare.

  ATENTIONAM si AVERTIZAM : exista in Romania spioni straini rasist nazisti hortysti inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi trimisi ilegal in Romania din Germania si din Ungaria cu identitate falsa de cetateni romani , ca sa activeze pentru exterminarea populatiei Romaniei si ca sa actioneze cu extrema cruzime si cu extrema perfidie pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei,spioni care toti poseda in folosinta proprie arme interzise de distrugere in masa cod 200L12XD purtabile si in buzunar ,cu prevazute cu un singur procedeu de distrugere in masa la orice distanta fata de arma se afla vitima sau victimele vizate spre a fi distruse de catre spionul respectiv.

  Dintre spionii straini rasist nazist hortysti in viata care se afla ilegal in Romania trimisi ilegal din Germania si din Ungaria ,sunt spionul rasist nazist hortyst Laszlo Borbely care este fraudulos si Ministrul Dezvoltarii in Guvernul Romaniei desi este cu adevarat spion rasist nazist hortyst trimis din Ungaria cu identitatea decedatului Laszlo Borbely care era cetatean roman de etnie maghiara ,spion strain rasist nazist hortyst este si Iuliu Winkler din Guvernul Romaniei ,spioni straini rasist nazist hortysti sunt si maior fals Neculce Ioan angajati inca in Centrul militar teritorial al MAPN cu sediul in strada Mihai Bravu ,nr.5 din Galati si spion trimis din Germania este si capitan fals Nistor Nicolae ,care a fost angajat pina in aprilie anul 2007 in Centrul militar teritorial al MAPN cu sediul in strada Mihai Bravu ,nr.5 din Galati din Romania ,si spioni straini sunt si cele 2 persoane care activeaza in Galati si care cer personal paratilor reclamati de catre noi ,cer actiuni ilegale extrem de crude si extrem de perfide si cer sa intocmeasca si documente ilegale,mincinoase di dezinformatoare emise in numele Institutiilor Statului de Drept ale Romaniei si emise si in numele Institutiilor de Aparare ale Romaniei, documente prin care impiedica depistarea si distrugerea armelor interzise ,si prin care au creat haos in functionarea Institutiilor de Aparare si in Institutiile Statului de Drept ale Romaniei,si le-au adus in imposibilitatea de a se apara desi zilnic sunt omorati din ce in ce mai multi oameni in Romania prin armele interzise cod 200L12XD si desi noi transmitem dovezi reale pentru ca sa ajutam depistarea si distrugerea armelor interzise si ca sa fie dovedite si desfiintate Reteua ilegala rasist nazist hortysta inumana,extrem de cruda si extrem de perfida din Germania si din Ungaria si din Tarile in care activeaza prin spionii lor rasist nazist hortysti trimisi in Tarile respective ilegal din Germania si din Ungaria si impiedicaa ca sa fie dovedita si desfiintata Banda ilegala complice organizata international dar infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria de catre Conducatori ai Retelei ilegale care sunt sadici,cinici,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi ,banda din care fac parte si paratii reclamati repetat de catre noi si care au fost reclamati si de catre o parte dintre martorii citati de noi in plingerile si reclamatiile noastre disperate,

  si precizam ca au fost spioni straini rasist nazist hortysti de etnie maghiara trimisi ilegal din Ungaria si din Germania in Romania si care au fost si dovediti in anul 2007 ca au fost cu adevarat spioni straini ,au fost dovediti de catre angajati in SRI Galati,in Politia si in Parchetele ddin Galati ,respeciv a fost spion strain rasist nazist hortyst si maior fals Mogos Alexandru cu numele real de cetatean ungur nascut in Ungaria Nemes Octavian,format ca spion in Germania si trimis ilegal in Romania ,si spion strain rasist nazist hortyst ilegal in Romania a fost si maior fals Sogos Laurentiu care era de etnie maghiara nascut in Ungaria si format ca spion in Ungaria care au fost angajati fraudulos in Militia Galati si in Securitatea Galati si in SRI Galati si care au monopolizat arma inrterzisa si au impiedicat cu perfidie Oficialitatile Romaniei ca sa depisteze si ca sa distruga armele interzise care in SRI Galati se numea Dispozitiv Special pentru Strategia de Aparare a Tarii cod U315LN10,si care au fost omorati amandoi prin armele interzise din Germania in luna noiembrie si decembrie anul 2006 in sediul SRI Galati cand foloseau arma interzisa ,au fost omorati de catre complicii lor din Germania pentru ca au acceptat la cererea Personalitatilor Celeste ca sa paraseasca Romania si sa paraseasca Reteua ilegala rasist nazist hortysta si sa se retraga in Ungaria care era Tara in care s-au nascut si in care au fost racolati ca spioni si formati rasist,nazist hortyst si care au fost trimisi ilegal in Romania pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei prin crearea haosului in functionarea Institutiilor de Aparare din Romania si in Institutiile Statului de Drept ale Romaniei prin intocmire de documente dezinformatoare si perfide si prin folosirea armelor interzise asupra populatiei Romaniei in totalitate si ca sa extermine poporul roman prin armele interzise.

  Toate persoanele care cunosc adevaruri despre armele interzise trebuiesc sa instiinteze repetat Forurile Internationale ONU, UE, Parlamentul European, si Consiliul Uniunii Europene,Consiliul European ,UNICEF, si Instantele Internationale CPI de la Haga din Olanda ,din Tribunalul Penal International de la Strasbourg din Franta ,la CEJ,CURIA,OHCHR,OMBUDSMANUL EUROPEAN si OMBUDSMANULUI din Anglia,Europol,Interpol,ca sa ajute Forurile si Instantele Internationale sa depisteze si sa distruga armele interzise care au codul real 200L12XD dar sunt fabricate ilegal incepand cu anul 1955 cu coduri false si cu licente false ,de catre Firmele Germane si Ungare patronate Oficial de catre Statul Ungar si de catre Statul Germaniei .

  Va rugam sa verificati repetat eficienta actiunilor dumneavoastra referitor la depistarea si distrugerea armele interzise reclamate si in prezenta.
  Nu toate persoanele care va inconjoara si va promit ajutorul sunt de buna credinta.

  Pentru ca sa traim sute si mii de ani pe Pamant trebuie ca sa ajutam fiecare dintre noi sa fie distruse armele interzise cod real 200L12XD care sunt fabricate cu coduri false si cu licente false ,sa fie distruse proiectele armelor interzise in Germania si in Ungaria si in Tarile in care au fost ascunse copii ale acestor proiecte,trebuie sa ajutam sa fie distruse toate liniile de fabricatie a armelor interzise din Germania si din Ungaria si din Tarile in care au deschise filiale firmele germane si ungare pentru fabricare de arme ,care toate sunt arme interzise cod 200L12XD ,respectiv au deschis filiale in Turcia,in Belgia,in Olanda,in Franta,in Italia ,in Romania si in alte Tari si trebuie sa ajutam sa fie dovedite si desfiintate Reteaua ilegala rasist nazist hortysta si trebuie dovedita si desfiintata si Banda iilegala complice organizata international si care este condusa cu extrema cruzime si cu extrema perfidie din Germania si din Ungaria.

  Si pentru ca sa intinerim si ca sa traim sute si mii de ani tineri si fericiti pe Pmant si ca sa devenim si nemuritori trebuie sa distrugem armele interzise cod 200L12XD care din anul 1945 exista doar pe Pamant si trebuie să respectăm cele 10 Porunci şi trebuie să ne rugăm de 4 ori pe zi la ora 6, la ora 12, la ora 18 şi la ora 22, cu rugăciunea TATĂL NOSTRU şi cu urmatoarea rugaciune:

  RUGĂCIUNE PENTRU VIAŢA ÎNTREGULUI PĂMÂNT

  Ne rugăm pentru dezarmare generală pe Pământ.
  Ne rugam pentru dezarmarea Germaniei,
  N e rugam pentru dezarmarea Ungariei,
  Ne rugam pentru dezarmarea Statelor Unite ale Americii,
  Ne rugăm pentru dezarmarea României.
  Ne rugăm pentru dezarmarea Ţărilor vecine.
  Ne rugam pentru dezarmarea generala pe Pamant,
  Ne rugam pentru viata intregului Univers,
  Ne rugăm pentru viaţa întregului Pământ.
  Ne rugăm pentru viaţa Ţărilor vecine.
  Ne rugăm pentru viaţa României.
  Ne rugăm pentru viaţa noastră.
  Ne rugăm pentru Lumină Puternică pentru toate persoanele dispărute din viaţă de pe intregulPământ. Amin.

  Secretul tinereţii fără bătrâneţe şi a vieţii fără de moarte este distrugerea armelor interzise si ca sa respectam cele 10 Porunci intru totul şi ca sa ne hranim numai cu Energie Benefică de viaţă si sa renuntam la alimente care toate scurteaza viata.

  Prceizam ca pina in Mileniul 3 oamenii dupa ce au inceput sa greseasca condusi spre greseli de catre demoni prin armele interzise , oamenii aveau nevoie de alimente dar nu de carne,nu de grasimi ,nu de Lactate,trebuiau sa se hraneasca numai cu fructe proaspete numai de placere nu in cantitate mare pentru ca si pentru digerarea fructelor si pentru eliminarea toxinelor introduse prin consumul de fructe se consuma Energia Benefica de viata si se scurteaza zilele si anii de viata persoanelor care faceau abuz de fructe.
  Atentionam
  Dacă vom respecta cele 10 Porunci intru-totul si dacă respectăm acest mod de hrană numai cu Energie Benefică de Viaţă,vom intineri,vom ramane tineri cu corpul omului la varsta maturitatii de 30 de ani si vom trăi sute si mii de ani pe Pamant tineri si fericiti si vom deveni nemuritori daca prin faptele noastre bune de natura spirituala am trait 1800 de ani pe Pamant.

  Cu o astfel de hrană, omul întinereşte, pentru că nu mai consumă toxine şi se refac toate celulele corpului cu Energie Benefică de Viaţă, eliminându-se celulele uzate şi bolnave. Toate elementele necesare corpului uman se completează prin Energia Benefică de viaţă.
  Un dar imens de viaţă dacă îl primim şi-l recomandăm cu tot sufletul la cât mai mulţi oameni, vom trăi şi mai mulţi ani.
  Toate faptele bune, mai ales cele de natură spirituală, sunt recompensate prin ani de viaţă în plus.
  Acest dar este un elixir al vieţii pe Pământ şi un elixir al sănătăţii. Orice problemă de sănătate, oricât de gravă, se vindecă miraculos dacă se respectă toate sfaturile din acest document..
  Oamenii se vor vindeca de boli grave ca sida, leucemie, lepră, scleroză în plăci, cancer, autism, orbii îşi vor recăpăta vederea, se vor întregi toate deficienţele fizice,acesta este un dar complet pentru toţi oamenii care vor respecta intr-u totul cele 10 Porunci si care care se vor hrăni numai cu Energie Benefică de Viaţă ,respectiv care vor renunta la alimente.

  De acum înainte, putem să trăim fără să consumăm alimente. Suntem hrăniţi cu toate elementele necesare corpului nostru prin Energia Benefică de Viaţă.
  Alimentele scurtează viaţa cu sute de ani, trebuie să renunţăm acum la alimente.
  Tatăl Ceresc ne daruieste Energia Benefică de viaţă prin care suntem hraniti cu toate elementele necesare corpului nostru.

  ATENTIONAM si AVERTIZAM ca
  Citostaticele si tratamentele hormonale scurteaza viata,sunt ucigatoare , cand unii oameni oameni supravietuiesc dupa tratamentele cu citostatice si hormonale ,sunt miracole
  darui te de Tatal Ceresc acelei persoane ,de aceea supravietuiesc.

  Bolnavii de cancer si de celelalte boli grave nu trebuie sa consume citostatice nici hormonale , trebuie sa consume doar fructe la inceput daca nu are incredere deplina in acest dar imens care s-a daruit oamenilor de catre Tatal Ceresc pentru Mileniul 3, si trebuie sa isi repare greselile de conduita prin respectarea intr-u totul a celor 10 porunci si prin respectarea legilor de Aparare a Dreptului Omului fata de ei si fata de ceilalti oameni. si trebuie sa nu mai comita greseli alimentare

  ATENTIONAM
  Tatal Ceresc ne roaga sa ajutam sa fie depistate si distruse armele interzise,sa fie distruse liniile de fabricatie a armelor interzise ,sa ajutam sa fie desfiintata Reteua ilegalaa rasist nazist hortysta,sa fie distruse proiectele armelor interzise ,ne roaga sa respectam cele 10 porunci si sa renutam la alimente ,numai asa ne vom vindeca de problemele grave de sanatate si vom intineri si vom trai sute si mii de ani pe Pamant tineri si fericiti si oamenii vor putea deveni si nemuritori daca vor trai 1800 de ani pe Pamant prin faptele lor bune unii fata de ceilalti si fata de ei insisi ,vor trai sute si mii de ani dupa ce vor fi distruse toate armele interzise cod de program 200L12XD fabricate de firmele germane si ungare patronate oficial ilegal de catre Statul German si de catre Statul Ungar si dupa ce vor fi distruse armele interzise si proiectele armelor interzise si in Tarile care le-au achizitionat pentru ca au fost induse in eroare de licentele false si de codurile false cu care se fabrica ilegal Firmele Germane si Firmele Ungare si dupa ce vor fi distruse toate armele interzise si in celelalte Tari in care au fost introduse fraudulos fara stirea si fara acceptul Tarii respective,care sunt si au fost introduse de catre membrii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria care este o retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida si au fost introduse ilegal arme interzise si de catre membrii Bandei ilegale complice organizata international dar infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria de catre Conducatori sadici,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi.

  Sfăntul Împărat Iisus Hristos a dăruit oamenilor pentru mântuirea lor cele 10 Porunci ,cele 9 Fericiri,cele 7 Sfinte Taine şi Sfântul Împărat Iisus Hristos împreună cu Sfinţii Apostoli au întemeiat Bisericia Creştin Ortodoxă pe Pământ.
  Religia crestin ortodoxa este cea mai apropiata de adevar.

  Sfintii Imparati si toti sfintii ,serafimii si heruvimii ,traiesc pe Planeta Venus si nu consuma alimente sunt hraniti numai cu Energie Benefica de viata,au corpul tanar si au devenit nemuritori prin faptele bune pe care le fac incontinuu unii fata de altii si pentru oameni.

  Cele 10 Porunci sunt următoarele:
  1.Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, să nu ai alţi Dumnezei afară de mine.
  2.Să nu-ţi faci chip cioplit, nici altă asemănre, nici să te închini lor.
  3. .Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deşert.
  4..Adu-ţi aminte de ziua Domnului şi o cinsteşte
  .5..Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, ca bine să-ţi fie şi mulţi ani să trăieşti pe Pământ.
  6. .Să nu ucizi.
  7..Să nu fii desfrânat.
  8.Să nu furi
  9.Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău.
  10. Să nu pofteşti nimic din ce este al aproapelui tău.

  Ca să ne vindecăm de orice necaz de sănătate şi ca să întinerim şi ca să trăim sute şi mii de ani trebuie să respectăm cele 10 Porunci ,trebuie sa ajutam sa fie depistate si distruse armele interzisecod real de program de distrugere cod 200L12XD ,trebuie să nu mai consumăm alimente şi trebuie să ajutăm cât mai mulţi oameni să respecte cele 10 Porunci si să isi repare greselile de conduita si trebuie sa renunţe la alimente si trebuie sa ajutam fiecare la depistarea si distrugerea armelor interzise tip calculator care distrug creierul uman ,care distrug fiintele vii prin toate posibilitatile posibile de distrugere cunoscute si necunoscute de toti oamenii si care distrug si stratosfera Pamantului si care vor distruge intreaga Existenta din Universul nostru daca nu vor fi distruse armele interzise de catre oameni in regim de extrema urgenta ,arme care sunt fabricate incepand cu anul 1965 cu coduri de program false perfid alese si cu licente de fabricatie fraudulos obtinute prin inselarea Forului International care aproba licentele pentru fabricarea armelor care nu sunt interzise,sunt fabricate ilegal de catre Firme Germane si de catre Firme Ungare patronate oficial ilegal de catre Statul Germaniei si de catre Statul Ungariei.
  Precizam ca incepand cu anul 1945 aceste arme interzise cod de program de soft 200L12XD exista numai pe Pamant .

  Celelalte 24 de planete locuite din Universul nostru sunt pasnice,nu au fabricat niciodata arme si nu au provocat si nu au condus nicodata razboaie.
  Aceste arme pina in anul 1945 au existat in infern,care nu se afla in Univers,se afla intr-un spatiu in afara Universului nostru in Vestul Universului.
  Primii oameni creaţi pe Pământ au trăit si până la 1500 de ani pentru ca respectau cele 10 porunci ,pentru că consumau doar fructe şi pentru ca nu făceau războaie şi nu fabricau arme
  .Au disparut din viata pentru ca au fost omorati de catre demoni prin armele interzise cod 200L12XD si acum sunt Personalitati Celeste pe Planeta Venus si sunt nemuritori desi la inceput au fost oameni .Pe Planeeta Venus se afla Cerul sau Raiul despre care oamenii cunosc ca exista si in care cunosc ca vor ajunge Sufletele persoanelor care respecta cele 10 Porunci pe Pamant.

  ATENTIONAM SI AVERTIZAM ca demonii nu au atacat nicodata Personalitatile Celeste care locuiesc pe Planeta Venus si pe celelalte 23 de Planete din Univers si nu au facut distrugeri pe celelalte 24 de planete din Univers.
  Numai Conducatorii sadici inumani,cinici,extrem de cruzi si extrem de perfizi ai Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria , incepand cu anul 1946 au facut distrugeri si pe celelalte 24 de planete din Univers si au atacat si au distrus Personalitati Celeste din celelalte 24 de Planete locuite din Universul noastru din care face parte si Planeta Pamant.

  Dacă la început nu aveţi încredere deplină în acest dar ,vă sfătuim să consumaţi doar fructe de preferat fructele indigene pentru că au toxicităţi mai puţine ,şi vă sfătuim să ţineţi post total in ziua de luni,miercuri si vineri.
  Veţi constata că vă simţiţi foarte bine ,veţi constata că nu aveti ameţeli şi că sunteţi foarte energici şi astfel veti renunţa la alimente total şi veţi fi sănătosi
  în continuu şi veţi întineri şi veţi trăi sute şi mii de ani pe Pamânt tineri şi fericiţi daca vor fi distruse armele speciale interzise tip calculator cod de pogram 200L12XD prin care sunt omorati toti oamenii pe intreg Pamantul prin anumite programe de distrugere si Tatal Ceresc invie o parte din oameni dar o parte din oamenii omorati prin aceste arme interzise ,nu poate sa-i invie si ei dispar din viata indiferent de varsta ,dispar majoritatea subit,prin infarct si prin accidente vasculare si dispar si prin alte necazuri de sanatate care sunt provocate prin activarea respectivelor programe de distrugere a armelor interzise cod 200L12XD care sunt fabricate ilegal si perfid cu alte coduri de catre Firmele germane si ungare care sunt patronate oficial ilegal de catre Statul German si de catre Statul Ungar.

  Pana acum au fost omorati prin aceste arme de catre Reteaua rasist nazista hortysta ilegala din Germania si de catre Reteaua rasist nazist hortysta din Ungaria si de catre complicii lor organizati ilegal in Banda condusi din Germania si din Ungaria ,au fost omorati incepand cu anul 1955 peste 1,5 miliarde si jumatate de oameni pe intreg Pamantul si au omorat in ultimii 20 de ani peste 2 milioane de oameni in Romania.

  CUM A APĂRUT VIAŢA PE PĂMÂNT
  ATENTIONAM
  Oamenii nu provin din maimuţă. Primii oameni au fost creaţi de catre Tatal Ceresc maturi,evoluati, apoi oamenii s-au înmulţit prin naştere.
  Au fost creati grupuri de oameni de toate rasele si din toate nationalitatile in toate continentele ,au fost creati evoluati superior spiritual si tehnic, au fost creati cu acelasi grad de civilizatie.

  Pruncul primeşte Sufletul de la Sfântul Duh
  Sufletul este viu si este Lumina Benefică care ne da intelepciunea.
  Oamenii când se nasc sunt întotdeauna luminoşi şi buni.
  Copii prin educaţia pe care o primesc de la părinţi sau de la societate le strică uneori mintea şi aşa ajung oameni răi, îşi omoară semenii ,isi innegresc sufletul şi îşi omoară prin faptele grave şi viata viitoare.

  Fiecare Suflet are o Bancă de Date în Cer.
  Toate gandurile ,vorbele si faptele noastre se înregistrează în Banca de Date din Cer şi Tatal Ceresc cunoaste în orice moment toate gândurile ,vorbele şi faptele noastre

  Oamenii au fost creaţi pe Pământ ca să fie nemuritori şi fericiţi, să fie Eden si pe Pământ. Oamenii, prin faptele lor, trebuie să-şi mărească Sufletul, adică Lumina Benefică vie pe care o primesc de la Sfantul Duh.

  Dar omul dominat de demoni a gresit , a făcut arme şi războaie, nu a respectat cele 10 Porunci şi a consumat alimente nepermise, carne, ouă, produse lactate, legume, astfel omul şi-a otrăvit trupul, s-a îmbolnăvit, a îmbătrânit şi a murit.
  Murind aşa tânăr, nu a reuşit omul să-şi mărească Sufletul . Astfel dispar foarte multe Suflete pe Pământ. Omul care nu respectă cele 10 Porunci greşeşte şi astfel îşi omoară şi trupul şi Sufletul şi ajunge în infern (in iad ) unde este terorizat de catre demoni o veşnicie daca a facut fapte grave pe Pamant referitor la folosirea si fabricarea armelor interzise si vor suferi o vesnicie in infern si toate persoanele care au impiedicat depistarea si distrugerea armelor interzise tip calculator cod 200L12XD si care au impieedicat dovedirea si desfiintarea Retelei ilegale rasist nazist hortyste inumana,extrem de cruda si extrem de perfida din Germania si din Ungaria si care au impiedicat dovedirea si desfiintarea Bandei ilegale complice organizata international dar infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria.

  Oamenii de când au fost creati trebuiau să consume numai fructe, era interzisă carnea şi celelalte alimente.,,IATĂ V-AM DAT ORICE POM CARE ARE ÎN EL ROD CU SĂMÂNŢĂ ŞI CARE ESTE PE FAŢA ÎNTREGULUI PĂMÂNT, ACESTEA SĂ FIE ALIMENTELE VOASTRE (,,SF.SCRIPTURĂ,(BIBLIA) GENEZA 1-29.)
  Primii oameni au trăit sute de ani, până la1500 de ani pe Pământ, pentru că respectau cele 10 Porunci .

  Pentru digerarea alimentelor şi pentru eliminarea toxinelor introduse prin alimente, se consumă Energia Benefică de Viaţă pe care ne-o dăruieşte Tatăl Ceresc şi astfel ne scurtăm viaţa cu sute de ani numai prin alimentele pe care le consumăm. Oamenii trăiesc puţin din cauza greşelilor de alimentaţie şi din cauza războaielor şi armelor.

  Tatăl Ceresc este tot timpul cu fiecare om şi ne luminează.
  Noi suntem de religie creştin ortodoxă.
  Tatăl Ceresc vorbeşte prin Clarviziune catre fiecare om dar din cauza armelor interzise nu constientizeaza toti oamenii ca li se vorbeste prin clarviziune de catre TataL Ceresc.

  Primul gand daca este bun este sfatul pe care il transmite Tatal Ceresc omului respectiv ca sa nu greseasca,ca sa ia o decizie corecta in actiunea respectiva.

  Tatăl Ceresc ne-a transmis Un dar imens de viaţă pe care noi trebuie să-l transmitem la toţi oamenii de pe Pământ, pentru ca toţi oamenii să afle secretul Tinereţii fără bătrâneţe şi al Vieţii fără de moarte şi astfel oamenii să se straduiasca sa nu mai moară,sa se straduiasca sa traiasca sute si mii de ani si sa devina nemuritori cu totii prin faptele spirituale inalte unii fata de altii.

  Secretul tinereţii fără batrâneţe şi a vieţii fără de moarte este distrugerea armelor interzise cod 200L12XD ,respectarea celor 10 Porunci şi să nu mai consumăm alimente.

  Dacă respectăm aceste sfaturi ne vindecăm de orice necaz de sănătate, oricât de grav ar fi, vom întineri şi vom trăi sute şi mii de ani, dacă ajutăm şi pe ceilalţi oameni sa distruga armele si proiectele armelor interzise ,dacă-i ajutăm să respecte cele 10 Porunci. intru -totul şi ca sa ajute pe ceilalţi oameni să se hrănească numai cu Energie Benefică de Viaţă

  Acesta este Un dar imens de viaţă pentru toţi oamenii, un dar imens pentru Mileniul 3 de la Tatăl Ceresc. Oamenii au fost creati pe planeta Pământ de peste un milion cinci sute de mii de ani in urma.

  In Universul din care face parte Planeta Pamant exista in total 24 de planete locuite cu Personalitati Celeste care au acelas fizic ca si oamenii si care vorbesc toate limbile vorbite pe Pamant.

  Aceste 24 planete locuite in Universul nostru sunt locuite de Civilizaţii evoluate superior spiritual si tehnic care sunt pasnici ,respectiv care nu au provocat si nu au condus niciodata războaie şi nu au fabricat niciodata arme şi nu consumă alimente ,se hranesc doar cu Energie Benefica de viata si traiesc cu corp tanar sute si mii de ani si devin nemuritori prin faptele lor bune daca traiesc 1800 de ani fara sa fie omorati prin armele interzise cod 200L12XD care exista pe Pamant incepand cu anul 1945.

  AVERTIZAM
  Persoanele care dispar din viata pe celelalte 24 de planete din Univers inainte de a deveni nemuritori, dispar din viata pentru ca sunt omorati de catre oamenii lipsiti de discernamant de pe Pamant din Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria care folosesc si fabrica aceste arme interzise tip calculator cod real 200L12XD ,pe care le folosesc in constienta de sine si impotriva locuitorilor celorlalte 24 de planete din Universul nostru ,le folosesc persoanele care fac parte din Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria condusa cu extrema cruzime si cu extrema perfidie din Germania si din Ungaria de catre unii dintre Conducatorii sadici,cinici,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi..

  Din cauza războaielor şi armelor, oamenii au evoluat puţin şi trăiesc foarte puţin. Datorită armelor si a războaielor si in mod special din cauza armelor interzise cod 200L12XD se distruge şi stratosfera care protejează viaţa pe Pământ si asigura si echilibrul planetei Pamant in raport cu celelalte Planete din Universul nostru.

  Prin armele interzise cod 200L12XD este provocata incalzirea globala ,sunt provocate tsunami s,tornadele si taifunul , sunt provocate găurile negre în triunghiul Bermudelor si sunt sunt provocate inundaţii si alunecari de teren, sunt provocate cutremurele de pamant , sunt provocate incendii, molime şi alte catastrofe.,sunt perturbări în mersul normal al întregii existenţe de pe Pământ din cauza armelor interzise cod 200L12XD şi a războaielor in special conduse prin armele interzise tip calculator cod 200L12XD,si din cauza armelor cu program asemanator de distrugere,care sunt arme interzise de distrugere in masa , care acţionează la orice distanţă prin toate procedeele de distrugere cunoscute pe Pamant si necunoscute de catre toti oamenii ,din cauza existentei si functionarii armelor interzise tip calculator cod 200L12XD in orice moment poate să dispară si viaţa pe Pământ. şi să fie distrusă prin dezintegrare toată planeta Pământ , si prin armele interzise poate fi provocata prabusirea in haos a Planetei Pamant ,prabusire care implicit va provoca si prabusirea in haos a celorlalte 24 de planete locuite din Universul nostru din care face parte si planeta Pamant.

  Atentionam ca Planetele din Univers si celelalte Corpuri Ceresti sunt in echilibru unele fata de altele si fiecare sunt protejate de catre Stratosfera proprie, care protejeaza viata dar care asigura si echilibrul Planetelor unele fata de altele.

  AVERTIZAM ca armele interzise cod 200L12XD prin functionarea lor distrug stratosfera pe suprafete din ce in ce mai mari pentru ca armele interzise cod 200L12XD se alimenteaza cu energie din straturile stratosferei si la un moment dat la o anumita suprafata sparta in stratosfera ,se va prabusi planeta Pamant in haos si va determina si prabusirea celorlalte planete in haos ,daca nu va veti grabi sa ajutati eficient la depistarea si distrugerea armelor interzise si la distrugerea liniilor de fabricatie si a proiectelor armelor interzise.

  Locuitorii de pe celelalte planete din Univers cunosc toate datele despre oameni, ei călătoresc prin puterea minţii, si fabrică si navete spaţiale si calatoresc si spre Pamant ,dar sunt distruse navetele spatiale cand intra in spatiul terestru ,sunt distruse de catre Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania care supravegheaza Bolta Cereasca prin armele interzise si care le distrug prin dezagregare,prin incendiere si prin dezintegrare cand navetele spatiale trimise de pe planeta Venus intra in spatiul terestru,motivand ca au distrus meteoriti si asteroizi care in realitate sunt navete spatiale insotite de catre personalitati Celeste care sunt pasnici si evoluati spiritual si tehnic si care vor sa ajunga pe Pamant cu ganduri pasnice nu pentru razbunare,vor sa ajute oamenii in regim de maxima urgenta sa depisteze si sa distruga armele interzise si proiectele armelor interzise ,sa ajute in acest mod ca sa nu dispara viata pe Pamant si ca sa nu fie distrusa viata si intreaga Existenta pe celelalte Planete din Universul nostru din care fac parte si planeta Pamant si vor sa ajute sa fie distruse toate proiectele armelor interzise si ca sa ajute sa fie desfiintata Reteua ilegaala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria si sa fie desfiintata si Banda ilegala complice organizata international dar infiintata si condusa cu extrema cruzime si cu extrema perfidie din Germania si din Ungaria.
  Personalitatile Celeste cunosc cu precizie toate locurile din fiecare Tara in care exista arme interzise si in care exista ascunse proiectele armelor interzise de distrugere in masa cod real 200L12XD.

  Rugam sa nu mai fie distruse navetele spatiale care se apropie de planeta Pamant,

  AVERTIZAM ca toate navetele spatiale insotite de Personalitati Celeste sunt anuntate eronat de catre Conducatorii si membrii Retelei ilegale rasist nazist hortyste ca sunt asteroizi si meteoriti si ca trebuiesc sa fie distruse ca sa nu provoace pagube de vieti pe Pamant.

  AVERTIZAM
  .Stratosfera este patura protectoare a vietii pe Pamant si pe celelalte planete si asigura si echilibrul fiecarei planete din Univers, una fata de alta si Stratosfera este distrusa pe suprafete din ce in ce mai mari prin functionarea armelor interzise care se alimenteaza din straturile Stratosferei.

  Locuitorii celorlalte planete au aceeaşi înfăţişare ca şi oamenii şi nu consumă alimente şi se hrănesc numai cu Energie Benefică de Viaţă şi trăiesc sute şi mii de ani şi pot deveni nemuritori dacă au trăit cel putin 1800 de ani, prin faptele spirituale bune pe care le-au înfăptuit.

  După ce noi, oamenii, ne vom civiliza cu toţii şi vom deveni luminoşi,respectiv daca noi oamenii nu vom mai provoca si conduce războaie şi nu vom mai fabrica arme şi daca vom respecta cele 10 Porunci, noi oamenii vom primi în dar de la Tată Ceresc o minte puternică şi vom obţine tot ce ne dorim prin puterea minţii şi vom comunica cu celelalte civilizaţii de pe toate planetele tot prin puterea minţii.

  Acestea sunt Veşti şi Daruri de la Tatal Ceresc pentru toţi oamenii pentru Mileniul 3.
  După ce vor fi distruse toate armele speciale tip calculator cod 200L12XD si dupa ce vor fi distruse toate armele cu program de distrugere asemanator, arme care sunt arme de distrugere in masa si individual la orice distanţă fata de arma se afla obiectivul sau fiinta vizata pentru distrugere si prin orice procedeu de distrugere existent , dupa ce armele vor fi distruse vom primi răspuns la toate întrebările noastre de la Tatal Ceresc si de la Personalitatile Celeste din planeta Venus si din celelalte planete locuite din Universul nostru.

  ATENTIONAM
  Trebuie să gândim, să vorbim şi să facem numai fapte bune şi să studiem cât mai mult, ca să devenim clarvăzători în toate acţiunile noastre si ca sa devenim nemuritori.

  Tatal Ceresc ne roaga pe fiecare persoana care cunoastem date si dovezi despre armele interzise tip calculator pentru distrugere in masa la orice distanta fata de arme ,sa ajutam cu adevarurile pe care le cunoastem ,sa ajutam si Forurile Internationale ONU, UE,Parlamentul European,Consiliul European si Consiliul Uniunii Europene,UNICEF si sa ajutam Instantele Internationale CPI,Tribunalul Penal International,CEJ,CURIA,Ombudsmanul European,CEDO,Europol,Interpol ca sa afle adevarul despre existenta ,despre fabricarea si despre folosirea ilegala a armelor interzise tip calculator cod 200L12XD , dar care sunt fabricate perfid cu alte coduri si cu licente false fraudulos obtinute ,
  Trebuie sa ajutam ca pe baza acestor adevaruri si dovezi Forurile Internationale si Instantele Internationale si celelalte Tari ,ca sa actioneze hotarat pe cale diplomatica asupra Germaniei si Ungariei ca sa le impuna pe cale diplomatica sa distruga in regim de maxima urgenta armele interzise si sa distruga toate proiectele armelor interzise care toate cele fabricate de catre Germania si Ungaria sunt arme interzise cod de program real 200L12XD.si trebuie sa ajutam ca sa fie dovedita si ca sa fie desfiintata Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria care este o retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida si trebuie ca sa ajutam sa fie dovedita si desfiintata Banda ilegala complice organizata international dar care este infiintata si condusa cu extrema cruzime si cu extrema perfidie din Germania si din Ungaria .

  Prin distrugerea armelor interzise cod 200L12XD si a armelor identice ca program de distrugere dar prevazute perfid cu alte coduri ,va fi salvata viata pe Pamant si viata in Universul din care face parte si planeta Pamant,Univers format in total din 25 de planete locuite si format si din alte Corpuri ceresti nelocuite.

  ATENTIONAM SI AVERTIZAM ca
  Toate persoanele de nationalitate germana,de etnie maghiara si de etnie macedoneni(aromani). indiferent in ce Tara se afla ,au fost pedepsiti de catre Tatal Ceresc incepand cu luna decembrie anul 2007 prin nastere de copii fara inteligenta care au doar instinte si nu au nici sentimente,si au fost pedepsiti si prin disparitie din viata in ritm din ce in ce mai rapid pe total natiune germana ,pe total etnie maghiara si pe total etnie de macedoneni(aromani) , au fost pedepsiti pe total pentru ca fabrica arme interzise de distrugere in masa cod 200L12XD ,sunt pedepsiti si pentru ca folosesc in continuare arme interzise si pentru ca impiedica depistarea si distrugerea armelor interzise ,care sunt fabricate ilegal incepand cu anul 1955 de catre Firme germane si de catre Firme Ungare patronate oficial ilegal de catre Statul German si de catre Statul Ungar,arme prin care comit in continuare membrii si conducatorii Retelei ilegale genocidul si crimele odioase in toate continentele si prin care fac expierente maca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.