Copiii sunt luaţi de la familiile lor, aduşi în Marea Britanie şi folosiţi…

Oraşul Ţăndărei este una dintre bazele unor bande suspectate că duc în Marea Britanie copii, unii dintre ei având doar trei luni, pentru a obţine fraudulos milioane de euro din sistemul de beneficii publice, care finanţează vile şi maşini de lux, relatează Sunday Times, în ediţia electronică.

Copiii sunt luaţi de la familiile lor, aduşi în Marea Britanie şi folosiţi pentru obţinerea de beneficii, cu ajutorul unor documente de imigrare şi dovezi de angajare falsificate. În multe cazuri, traficanţii îi iau pe copii cu complicitarea părinţilor, ulterior învăţându-i să comită infracţiuni şi plasându-i pe lângă adulţi care formulează cereri pentru beneficii, plătite în conturi controlate de traficanţi. În urma unei operaţiuni a poliţiei desfăşurate în august în nord-estul Londrei, patru astfel de copii au fost preluaţi de serviciile sociale.

Poliţiştii au descoperit dovezi privind fonduri obţinute ilegal a căror valoare depăşeşte 100.000 de lire (peste 115.000 de euro), inclusiv o plată de 24.000 de lire (peste 27.000 de euro). Într-un alt caz, o reţea este bănuită că a falsificat documente utilizate pentru cel puţin 500 de cereri, în valoare totală de 4,5 milioane de lire (5,1 milioane de euro)..
http://www.mediafax.ro/

1 COMENTARIU

 1. Alo

  Eşti în căutarea unui împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, credit casa, etc, sau au fost.
  ai refuzat un împrumut de către o bancă sau instituţie financiară pentru unul sau mai multe
  reasons.You sunt locul potrivit pentru a fi dau soluţii de împrumut! un creditor privat, am acordarea de credite pentru companii şi o rată a dobânzii persoană scăzut şi la preţuri accesibile de 3%. Interesat? Contactaţi-ne urmărirea prelucrarea de împrumut şi transfer în termen de 48 de ore;

  Completaţi şi Return

  nume
  Data naşterii:
  sex:
  Stare civila:
  adresa:
  oraş:
  ţara:
  telefon:
  Suma de împrumut:
  Durata de împrumut:
  Net lunar venituri.
  contact
  ruthmorenofund@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.