Corespondenta din Londra. Lord Alan Watson

 Lord Alan WatsonLordul Alan Watson de Richmond, membru al Camerei Lorzilor, este unul dintre sustinatorii Romaniei in Marea Britanie. Fost membru al Grupului pentru Romania al Parlamentului European, Alan Watson este o figura importanta in lumea comunicarii si lobby-ului din Insula. De la Londra vede oportunitati uriase pentru Romania in competitia pentru investitii, dar si piedicile care stau in calea construirii unei imagini pozitive.

‘INTERESELE NU MINT NICIODATA’

CB: Ati pus in discutie acum 4 ani extinderea UE. In cazul ultimului val, care considerati ca a fost impactul pozitiv si negativ, politic si cultural, atat in cazul Europei, cat si in cazul Romaniei?
Lord Watson de Richmond: Tin minte ca am facut o vizita la Bucuresti inainte ca Romania sa devina membru UE. Am vazut un semn enorm, din neoane, care dorea sa fie un fel de numaratoare inversa pana la momentul evenimentului. Am cunoscut multi romani, care ar fi trebuit sa fie mai inteligenti decat sa presupuna ca intrarea in UE va fi o solutie la toate problemele lor. Ceea ce nici nu s-a intamplat.

Lordul Alan Watson de Richmond, membru al Camerei Lorzilor, este unul dintre sustinatorii Romaniei in Marea Britanie. Fost membru al Grupului pentru Romania al Parlamentului European, Alan Watson este o figura importanta in lumea comunicarii si lobby-ului din Insula. De la Londra vede oportunitati uriase pentru Romania in competitia pentru investitii, dar si piedicile care stau in calea construirii unei imagini pozitive…. INTERVIU Lord Alan Watson, unul dintre aliatii Romaniei in Marea Britanie: Romania e in competitie pentru investitii cu Ungaria si statele baltice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.