Crima de la coafor, în varianta britanică: Proprietara unui salon de înfrumuseţare, înjunghiată mortal de soţul său pentru că l-a părăsit


O femeie din Marea Britanie, proprietara unui salon de înfrumuseţare din Regat a fost înjunghiată mortal de către soţul său, furios că a fost părăsit. Bărbatul, un fost detectiv, a intrat în coafor, hotărât să o facă pe femeie să se răzgândească, însă a sfârşit prin a o ucide. Angajatele au ieşit înspăimântate din salon şi au alertat poliţia. Soţul a fost arestat iar ancheta continuă.

Natalie Esack, în vârstă de 30 de ani, se căsătorise cu cel care avea să o ucidă în urmă cu opt ani. Împreună, au decis să deschidă salonul de înfrumuseţare, la iniţiativa femeii. Iar afacerea mergea ca pe roate. La salon veneau multe celebrităţi iar serviciile oferite erau extrem de apreciate de starurile britanice.

Dar succesul în afaceri nu a garantat şi fericirea cuplului. Natalie, nemulţumită de comportamentul soţului, a hotărât să îl părăsească şi nu s-a lăsat înduplecată de rugăminţile de a se întoarce. Aşa că bărbatul, înfuriat, a luat un cuţit şi s-a prezentat la salon. Le-a spus angajatelor prezente să iasă şi a înjunghiat-o de mai multe ori pe Natalie. Deznodământul a fost unul tragic pentru femeie.

Cele două angajate care au fost martore la eveniment, au sunat îngrozite la poliţie. Ţipetele victimei i-au alarmat şi pe vecini, care au încercat să îi acorde primul ajutor, dar fără succes. La sosirea ambulanţei, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Bărbatul, un fost poliţist, a fost găsit de forţele de ordine în apartamentul său. A fost arestat şi este acuzat de crimă. O investigaţie a fost demarată iar mărturiile oferite de angajatele femeii sunt cea mai puternică probă împotriva soţului. Dacă anchetatorii vor reuşi să dovedească faptul că actul a fost premeditat, pedeapsa bărbatului va creşte semnificativ.
…  

Crima de la coafor, în varianta britanică: Proprietara unui salon de înfrumuseţare, înjunghiată mortal de soţul său pentru că l-a părăsit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.