Daily Mail: Hoţii de fier din România îngrozesc Marea Britanie


….Valul de furturi de metal de la căile ferate, centrale de electricitate şi cimitire memoriale este condus de bande din România, crede poliţia britanică.

Găşti care în mod normal sunt legate de traficul de copii şi cerşetorie sunt atrase acum de "afaceri" care aduc profit rapid şi care nu prezintă un mare risc de a fi prins. Furtul de cupru, plumb şi bronz este estimat la circa 770 de milioane de lire pe an, susţine Daily Mail.

Căile Ferate pretind că 1602 furturi petrecute în perioada aprilie-octombrie au condus la anularea a 1969 de trenuri şi la pierderi de 8,5 milioane de lire sterline. Poliţia susţine că e doar o chestiune de timp până furturile de metale vor genera şi pierderi de vieţi umane. Cabluri au fost furate şi de la sistemul de control al traficului de la aeroportul Stansted, dar şi "Sunt bande de hoţi din România care sunt de ceva vreme în Marea Britanie. Au fost în spatele unor hoţii de genul cerşetoriei, iar acum au văzut o nouă oportunitate să facă bani", au declarat reprezentanţi ai poliţiei.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/daily-mail-hotii-de-fier-din-romania-ingrozesc-marea-britanie-o-afacere-de-aproape-un-miliard_886542.html#ixzz1dgg4MiYf

Daily Mail: Hoţii de fier din România îngrozesc Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.