Duo-ul britanic Pet Shop Boys a concertat duminica pentru prima data in Romania

Duo-ul britanic Pet Shop Boys a concertat duminica pentru prima data in Romania, in fata unui public entuziast, publicului din Bucuresti fiindu-i oferit si un moment rar intalnit in concertele trupei: Neil Tennant cantand la chitara acustica "Home and dry".

 

Pet Sop Boys a sustinut aseara primul concert din Romania si ultimul din turneul de promovare a albumului "Fundamental" (2006), la Sala Palatului din Bucuresti. Amanat cu aproximativ o luna, din cauza decesului managerului trupei, concertul de duminca seara a ridicat sala in picioare inca de la primele melodii.

Pet Shop Boys au intarziat o jumatate de ora, concertul incapand la ora 20 cu "We are the Pet Shop Boys". Inca de la start, cei doi membri ai trupei au fost acompaniati pe scena de cei trei backing vocals, cat si de trupa de dansatori. Chiar daca spectacolul a fost pentru promovarea albumului scos in 2006, artistii au impartit concertul intre vechi si nou, alternand hituri din anii ’80 si ’90 cu melodii noi. Pet Shop Boys au adus la Sala Palatului hituri mai vechi, precum "West End Girls", "Suburbia", "Always On My Mind" , "Heart" "Rent", "Paninaro" sau coverul "Where the Streets Have No Name", precum si extrase de pe ultimul album, cum ar fi "Minimal", "Numb" sau "Integral". …
articol complet la : www.frontnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.