Extremistul Nigel Farage, un nou atac la români!

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) a precizat că se opune iniţiativei Partidului Laburist de creştere a salariului minim britanic la 8 lire pe oră începând din anul 2019, potrivit site-ului ziarului The Guardian. El a explicat și motivul pentru care nu este de acord cu majorarea salariului minim, într-o emisiune a postului BBC: „Asta i-ar atrage pe români”. Farage a mai explicat: „Salariul minim din Marea Britanie este de nouă ori mai mare decât cel din România. Dacă salariul minim va fi majorat, mai mulţi imigranţi vor vrea să vină în Marea Britanie. Piaţa trebuie să se adapteze la această situaţie”. În aceeaşi emisiune, Nicola Sturgeon, liderul Partidului Naţional Scoţian, a criticat tendința lui Nigel Farage de a atribui imigrației multe din problemele Marii Britanii. 1.800.000 de oameni din Regat, sunt imigranți veniți din țările Uniunii.

o-NIGEL-FARAGE-LAUGHING-facebook

De-ale lui Farage

“Nu am probleme cu românii. Am o problemă uriașă cu România. Unele țări post-comuniste nu au făcut tranziția către o democrație occidentală deplină. Grupuri criminale organizate țin sub controlul lor țări precum România”

“Am fost întrebat dacă aş fi îngrijorat în cazul în care un grup de români s-ar muta lângă mine. Dacă trăieşti în Londra, cred că ai fi îngrijorat. Nu demonizez pe nimeni. Demonizez clasa politică ce a deschis uşa permiţând să se întâmple astfel de lucruri”

“5.000 de români şi bulgari vor veni în fiecare săptămână, timp de câţiva ani, în Marea Britanie, după 1 ianuarie 2014. Este îngrozitor”

 

http://www.paginaeuropeana.ro/extremistul-nigel-farage-un-nou-atac-la-romani/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.