Fermierii britanici îi preferă pe agricultorii români şi bulgari


Mulţi fermieri britanici, dezamăgiţi de forţa de muncă provenită din ţările est-europene care au aderat la UE în 2004 şi de refuzul cetăţenilor britanici de a munci în agricultură, îi preferă pe români şi bulgari, relatează Yorkshire Post, în ediţia electronică.

Deşi autorităţile vor să încurajeze şomerii britanici să accepte locuri de muncă în agricultură, un raport al sindicatelor fermierilor conţine multe mărturii care critică muncitorii britanici, în timp ce unii fermieri au renunţat la forţa de muncă din ţările care aderat la UE în 2004 (A8 – Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia şi Slovenia). Ei susţin că aceştia văd această muncă doar ca pe o etapă şi îi preferă pe români şi bulgari, care vin cu permise de muncă.

Fermierii britanici îi preferă pe agricultorii români şi bulgari

Imaginea articolului Fermierii britanici îi preferă pe agricultorii români şi bulgari
   Mulţi fermieri britanici, dezamăgiţi de forţa de muncă provenită din ţările est-europene care au aderat la UE în 2004 şi de refuzul cetăţenilor britanici de a munci în agricultură, îi preferă pe români şi bulgari, relatează Yorkshire Post, în ediţia electronică. citeşte tot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.