Fetita romanca in varsta de sapte ani, dusa in Marea Britanie si abuzata de o familie de tigani

Doi tigani romani risca sa fie condamnati la inchisoare dupa ce au adus in Marea Britanie o fetita in varsta de sapte ani pe care o numeau Cenusareasa si au fortat-o sa lucreze ca servitoare, relateaza Daily Mail in editia electronica, citeaza Mediafax.

Aurel Zlate, 46, and his wife Alexandra Oaie, 43, beat her ‘like a carpet’ and the abuse was so bad that when she was rescued by police she was dressed in filthy clothes, had scabs all over her head and her teeth were so rotten they had to be removed.

Husband and wife Aurel-llie Zlatea, 45, and Alexandra Oaie, 44, were responsible for trafficking a seven year old Romanian girl into the country where she was beaten and used as domestic servant Husband and wife Aurel-llie Zlatea, 45, and Alexandra Oaie, 44, were responsible for trafficking a seven year old Romanian girl into the country where she was beaten and used as domestic servant

Husband and wife Aurel Zlatea, 45, and Alexandra Oaie, 44, were responsible for trafficking a seven year old Romanian girl into the country where she was beaten and used as domestic servant

Fetita a fost luata de la mama ei dupa ce Aurel Zlate, in varsta de 46 de ani, si sotia sa Alexandra Oaie, in varsta de 43 de ani, au mintit ca va avea o viata mai buna. Ea le-a spus politistilor ca o "uraste" pe femeia care o tine captiva. "Nu o suport pentru ca ma bate tot timpul", a declarat ea. "Tot timpul spune: munceste, munceste, ma murdaresc, mainile si picioarele mele se murdaresc. Faceam ordine in toate camerele si ei nu faceau nimic", afirma fetita.

Un psiholog pentru copii care evalueaza starea psihica a acesteia a descoperit ca fetita nu stie nici sa numere pana la zece in limba materna si nu este capabila sa exprime emotii de baza.

Tiganii romani Aurel Zlate si Alexandra Oaie, cunoscuta sub numele de Ferma, au fost gasiti vinovati de traficarea fetitei in octombie 2010 cu intentia de a o exploata. Sentinta in cazul lor este asteptata vineri. Cuplul, care are opt copii si traieste din ajutoare sociale, a fost declarat vinovat si de neglijenta si rele tratamente aplicate fetitei in timp ce aceasta era in grija lor.

Familia are o serie de condamnari la activ pentru furt din magazine, tentativa de furt si atac, infractiuni comise in 2003. Cei doi au fost declarati vinovati si pentru traficarea unui barbat in varsta de 53 de ani din Romania.

Abuzurile lor au atras atentia politiei dupa ce barbatul, care a fost abuzat sexual de familie, a scapat din mainile lor si a alertat politia. El insusi batut si abuzat, barbatul a fost alarmat de conditiile in care traia "Cenusareasa". "Ferma se comporta cu ea foarte urat. O lovea, o punea sa faca lucruri pe care o fetita de sase sau sapte ani nu ar trebui sa le faca. Matura, cara molozul din zona de constructie, era ca o sclava (…). Schimba lenjeria, ii hranea si le umplea sticlele, hranea animalele", a explicat el.

–-

Fetita romanca in varsta de sapte ani, dusa in Marea Britanie si abuzata de o familie de tigani

1 COMENTARIU

  1. NEMERNICI DE TIGANI, NE FACE-TI POPORUL DE RUSINE!
    SA SE TREACA IN PASAPOARTELE LOR, NATIONALITATEA DE TIGAN SI SA NU MAI FIE SCRIS CEA DE ROMAN. NU AU NICI O LEGATURA CU MARETUL SI VITEAZUL POPOR DAC, STRAMOSUL NOSTRU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.