FOTO Scandal în Marea Britanie: Sora lui Kate Middleton riscă şapte ani de închisoare


Pippa Middleton (27 de ani), sora mai mică a Ducesei de Cambridge, s-a trezit implicată într-un imens scandal cu posibile urmări penale, după apariţia unei serii de fotografii ce o înfăţişează într-o maşină la Paris, alături de un prieten al său, care agită un pistol semiautomat înspre un paparazzi, relatează marţi Daily Mail, citat de Agerpres.

Fotografiile care o incriminează au fost făcute la 14 aprilie a.c. În ele se vede clar că şoferul autoturismului Audi, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, îndreaptă spre fotograful de pe o motoretă un pistol sau ceva asemănător. Într-una din fotografii, alături de cumnata prinţului William apare şi agentul de modă Arthur de Soultrait, un reprezentant al aristocraţiei pariziene care a şi organizat petrecerea ocazionată de ziua sa de naştere la care Pippa Middleton a participat.

Fotografiile au fost predate de îndată poliţiei franceze, în contextul măsurilor de securitate sporite pe fondul campaniei prezidenţiale din Franţa şi al recentei tragedii din Toulouse, unde luna trecută teroristul islamist Mohamed Merah a împuşcat şapte persoane, între care doi copii.

Dacă arma fluturată de prietenul Pippei Middleton se va dovedi adevărată, toate persoanele implicate în acest incident riscă până la şapte ani de închisoare. Dar chiar şi în cazul în care arma se va dovedi o jucărie, aceştia pot fi condamnaţi la doi ani de privare de libertate.

În plus, după cum a declarat o sursă apropiată anchetei, oricine este implicat în utilizarea ilegala de arme într-un loc public este pasibil de arestare şi interogare. ‘În cazul în care probele vor indica implicarea sa (Pippei Middleton) ea va suporta rigorile legii’ franceze, a mai spus oficialul citat sub rezerva anonimatului

…  

FOTO Scandal în Marea Britanie: Sora lui Kate Middleton riscă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.