Haioase si bizare coşciuge sunt la mare căutare în Marea Britanie…

Cele mai haioase sicrie din lume!
(
Pasionaţii de schi îşi pot începe viaţa de apoi în echipamentul preferat… )

Chiar dacă îţi vine greu să crezi, bizarele coşciuge sunt la mare căutare în Marea Britanie, tot mai mulţi oameni agreând ideea de a pleca din această lume într-un mod cât mai vesel.

Ele se găsesc în diferite versiuni: ca sticle de bere, telefoane mobile, skateboarduri, şopârle sau rechini. Pentru melomani, există coşciugul chitară, iar pasionaţii de mecanică pot fi înmormântaţi într-o maşină.

"Putem face de toate. Unul dintre clienţii noştri şi-a petrecut majoritatea vacanţelor în Orient Express, cu soţia, iar pentru înmormântare a cerut un coşciug care să semene cu un vagon. Apoi a venit să vadă dacă încape în el şi l-a plătit integral pe loc", a mărturisit directorul unei firme de pompe funebre specializată în sicrie ciudate.

Vezi unele dintre cele mai trăsnite coşciuge

Recent, un cuplu a comandat pentru băieţelul lor de zece ani un coşciug în formă de vas viking, în timp ce un alt tânăr a fost depus în locul de veci într-un Nokia E71 de culoare roz.

"Oferim familiilor îndurerate de pierderea suferită posibilitatea de a transforma acest eveniment trist într-unul puţin mai vesel. Nu toată lumea agreează această idee, însă unii dintre îndoliaţi se gândesc la cei rămaşi şi vor să-i facă să zâmbească", a mai spus el.

scrie Click.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.