Hoţii români, spaima trenurilor din Marea Britanie


Poliţia Transporturi britanică a arestat miercuri o bandă de hoţi de buzunare din România, care se ocupa cu furturile de telefoane mobile şi de bani de la englezii beţi sau adormiţi din trenurile de noapte, relatează Daily Mail.

Deşi în România trăiesc în palate cu cinci etaje, în Anglia romii de origine română dormeau într-o casă cu trei camere din Kent, pe saltele murdare, direct pe podea. Poliţiştii au găsit acasă la hoţii de buzunare grămezi de bani, formulare de ajutor social şi zeci de paşapoarte. Şase copii dormeau înghesuiţi într-un pat.
Pentru a păstra aparenţele legale în Marea Britanie şi a primi ajutor social, romii pretindeau că sunt oameni ai străzii şi vindeau revista Big Issue – sistem prin care britanicii sau imigranţii săraci dovedesc că au un loc de muncă şi astfel pot cere ajutor social.Poliţiştii au arestat trei femei şi un bărbat, pe care îi suspectează că trimiteau în România până la 2.000 de lire sterline pe săptămână (peste 10.000 de lei), bani proveniţi din furturi. Când au intrat peste ei, poliţiştii au găsit şase copii înghesuiţi într-un pat, uitându-se la un program tv românesc de muzică pe un televizor nou nouţ cu diagonală mare. Poliţiştii au mai găsit, în camere şi în garaj, peste 20 de astfel de televizoare şi monitoare de computer.

Hoţii români, spaima trenurilor din Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.