INTERVIU Dorian Branea (ICR Londra): Trebuie să fim, într-o foarte mare măsură, o instituție britanică

Directorul Institutului Cultural Român din Londra, Dorian Branea, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că instituția pe care o conduce trebuie să se comporte, într-o foarte mare măsură, ca una britanică.

braia

„Cu alte cuvinte, o instituție capabilă să ofere un program interesant, captivant, divers, în așa fel încât sălile noastre să fie mereu pline cu un public entuziast, care pleacă de aici cu un sentiment de admirație față de cultura română și, în ultimă instanță, față de România. Pentru că obiectivul nostru ultim, rațiunea existenței noastre, este să facem cultura română și România cât mai respectate, cât mai admirate aici în Marea Britanie”, spune directorul ICR Londra.

În interviu, Branea vorbește despre programele ICR, din anul care s-a încheiat și din 2015, despre ampla serie de evenimente în derulare — „Luna Enescu” la ICR Londra, despre modul în care este percepută azi România la Londra și despre demersul de diplomație culturală întreprins de echipa sa.

mai mult la :  http://www.agerpres.ro/cultura/2015/02/07/interviu-dorian-branea-icr-londra-trebuie-sa-fim-intr-o-foarte-mare-masura-o-institutie-britanica-11-08-35

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.