Învăţături islamice în Marea Britanie: “Dacă vă bărbieriţi, ajungeţi în iad ..

Musulmanii care adoptă obiceiuri occidentale, precum bărbieritul, dansul, ascultatul muzicii sau fumatul vor fi chinuiţi în lumea de dincolo cu o furcă de fier. La fel vor păţi şi fetele musulmane care nu îşi acoperă faţa.

Acestea sunt câteva dintre învăţăturile pe care profesorii unei şcoli musulmane din Marea Britanie le predau elevilor. La alte cursuri li se spune că hinduşii nu posedă intelect şi beau urină de vacă. La fel de prost văzuţi sunt creştinii şi evreii.

Pe lângă aceste învăţături, mersul la şcoală presupune pentru aceşti elevi bătăi, ameninţări sau statul în genunchi cu picioarele încrucişate. Imaginile au fost înregistrate cu o cameră ascunsă şi făcute publice de postul TV Channel 4.

"Voi nu sunteţi ca non-musulmanii de aici. Tot răul pe care îl vedeţi pe stradă, oameni care nu poartă hijabul (vălul islamic), oamenii care fumează… ar trebui să urâţi toate astea, ar trebui să vă fie scârbă să mergeţi pe stradă", spune un astfel de profesor în timpul orelor. Elevii de 11 ani sunt aliniaţi în genunchi în faţa sa.

Totul se petrece la Şcoala Darul Uloom din Birmingham. Este una din cele 2.000 de instituţii similare din Marea Britanie, unde merg doar copiii musulmani.

Oficial, în aceste şcoli se pune bază pe toleranţă şi respect faţă de alte religii. Însă reporterii sub acoperire ai Channel 4 au descoperit cu totul altceva. Aceştia au plantat camere care să filmeze intermitent ceea ce se petrece în timpul orelor. Au descoperit că orele de învăţătură erau pline de insulte la adresa altor religii.

….Învăţături islamice în Marea Britanie: “Dacă vă bărbieriţi, ajungeţi în iad ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.