Lenea cucereste Marea Britanie! Glasgow, cel mai „puturos” oras!

Multi britanici sunt atat de lenesi, incat nu ar face nici macar doi pasi ca sa schimbe programul la televizor. Asta reiese dintr-un raport ingrijorator al unui ONG, care a alcatuit si un top cu cele mai lenese orase din intreg Regatul.

Londra a iesit abia pe locul al patrulea, dupa Southampton, Birmingham si rusinosul "invingator", Glasgow.

Raportat la intreaga populatie, inseamna ca aproape sapte milioane si jumatate dintre britanici sunt prea lenesi ca sa faca macar cativa pasi.

Din cei 2.000 de oameni interogati, jumatate prefera sa ia liftul in loc sa urce doua etaje, iar o treime nu ar alerga dupa un mijloc de transport in comun. Consecintele le vor simti dupa cativa ani, spun medicii.

Alarmant este ca acest stil de viata va fi copiat si de copiii lor. Doua treimi dintre parinti au declarat ca sunt de obicei mult prea obositi ca sa se joace cu copiii, iar acest lucru explica de ce unul din sase copii este declarat obez inca de la gradinita.

Singurele cifre pozitive din acest raport: trei din zece oameni ar fi pregatiti sa treaca pe la sala de fitness, daca partenerul nu ar mai fi atras de e

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.