M-am măritat cu un britanic, iar soacră-mea a venit la nunta din România cu o declarație de război: „Cu mâncarea pe care ai servit-o tu salvam de la foame un sat din Africa”

Cu riscul de a divorţa, vă voi dezvălui câteva secrete de familie, poate vor fi de ajutor domnişoarelor şI domnişorilor care navighează pe site-uri matrimoniale englezeşti. În Marea Britanie este posibilă căsătoria între oameni, indiferent de pe ce parte vâslesc spre fericire.

Dacă aşteptaţi o recomandare, mă grăbesc să o fac, un soţ englez poate fi considerat o reuşită pentru că e un gelos moderat, nu-ţi citeşte corespondenţa, nu pune întrebări despre contul tău de Facebook şi nu-ţi cotrobăie prin geantă sau telefon. Bea la fel de entuziast ca unul român, trece şi el prin corvoada mai multor legături şi căsătorii, într-o viaţă, în speranţa că va găsi una, care deşi sare la bătaie odată cu el, să nu-l dovedească.

Nu aşteptaţi de la un englez efuziuni de trăiri la vedere, digeră greu epitete precum: superb, splendid, excepţional, extraordinar. Lumea lui se rezumă la a te linişti cu binevoitorul „ok”. De-aia când m-a cerut unul de-al lor de nevastă, nu am ştiut cum să gestionez cuvintele. Pe vremea aceea se călătorea în Regat cu viză, unul din motivele care a atârnat greu în balanţă. Şansele mele să primesc una erau mici, nu aveam proprietăţi, alt soţ sau datorii la bancă.

mai mult la :  republica.ro/m-am-maritat-cu-un-britanic-iar-soacra-mea-a-venit-la-nunta-din-romania-cu-o-declaratie-de-razboi-zcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.