Marea Britanie, afectată de cel mai puternic val de frig din ultimii 30 de ani – VIDEO

Un record al frigului pentru această iarnă în Marea Britanie s-a înregistrat în noaptea de joi spre vineri la Altnaharra, în Highlands (Scoţia), în timp ce temperatura a scăzut până la minus 16 grade în Masivul Brecon Beacons din Ţara Galilor şi la Manchester. Cel puţin 22 de persoane au murit în ţară de la începutul valului de frig marcat de incidente provocate de intemperii, potrivit presei.

Joi, trupul unui amator de darts, care a venit să asiste la campionatul mondial din Surrey (sud-estul Angliei), a fost găsit sub gheaţa unui lac. "Temperaturile sunt din nou foarte scăzute, cu multă gheaţă. În cursul zilei se vor înregistra temperaturi mai mici sau egale cu zero, cu excepţia câtorva zone de coastă", a precizat Gareth Harvey, din cadrul MeteoGroup. Aeroporturile au fost deschise vineri dimineaţa, dar compania Easyjet a anunţat anularea a circa 30 de zboruri la aeroporturile Gatwick, Liverpool, Belfast şi Stansted. British Airways recomandă clienţilor să îşi verifice zborurile înainte de a pleca spre aeroport.

Marea Britanie, afectată de cel mai puternic val de frig din ultimii 30 de ani – VIDEO

Imaginea articolului Marea Britanie, afectată de cel mai puternic val de frig din ultimii 30 de ani - VIDEO
Update! Externe ieri, 15:13

Marea Britanie, afectată de cel mai grav val de frig din ultimii 30 de ani, a înregistrat cea mai rece noapte joi spre vineri, în Scoţia, temperatura fiind de minus 20 de grade. citeşte tot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.