Marea Britanie analizează posibilitatea schimbării politicii împotriva imigraţiei, după modelul italian

Marea Britanie ar putea lua aceleaşi măsuri în privinţa imigranţilor ca Italia, scrie astăzi tabloidul britanic News of the World. Potrivit publicaţiei, ministrul britanic de Interne ar dori să copieze noul decret-lege italian, care permite expulzarea automată a oricărui cetăţean european, considerat o ameninţare la adresa ordinii publice.

Potrivit News of the World, ministrul britanic de Interne, Jaqui Smith, a cerut revizuirea legilor britanice în privinţa imigraţiei, după o convorbire privată cu premierul italian Romano Prodi. Publicaţia, care citează o sursă din cadrul Ministerului de Interne, susţine că Jaqui Smith i-ar fi cerut însărcinatului britanic cu afaceri de la Roma să-i trimită un raport despre reformele introduse de guvernul Prodi.

News of The World scrie că în curând va fi dat publicităţii un document oficial, care avertizează că în fiecare an se mută în Marea Britanie 200 de mii de străini şi că în Regatul Unit sunt deja mai mulţi imigranţi la mia de locuitori decât în Statele Unite.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.