Marea Britanie este „cel mai rau loc” din Europa unde poti sa traiesti – studiu

Marea Britanie este "cel mai rau loc" din Europa unde poti sa traiesti, in ciuda faptului ca ofera cele mai mari salarii. Concluzia apartine unui studiu european, care arata ca veniturile consistente sunt anulate de timpul mare de lucru, de concediul anual mic, de cresterea preturilor la alimente si la combustibil si, nu in ultimul rand, de lipsa soarelui. 

Cercetatorii au analizat datele oficiale a zece tari europene, inclusiv Franta, Spania, Germania, Italia, Suedia si Polonia, scrie DailyMail. Rezultatele evidentiaza faptul ca cea mai mare parte a banilor incasati de o familie, in Marea Britanie, este cheltuita pe locuinta si mancare. Studiul, care tine cont de 17 indicatori pentru masurarea calitatii vietii, plaseaza Marea Britanie pe ultimul loc, o pozitie mai sus fiind Irlanda. De cealalta parte, cea mai buna calitate a vietii ar putea fi gasita in Franta si in Spania.

In Marea Britanie, speranta de viata este de 78 de ani, iar in Franta de 80 de ani. Si in timp ce varsta medie pe Europa pentru pensionare este de 62 de ani, angajatii britanici se pot retrage cu sase luni mai tarziu decat ceilalti cetateni europeni, scriu jurnalistii britanici.

Marea Britanie este "cel mai rau loc" din Europa unde poti sa traiesti – studiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.