Marea Britanie: Inchisoare pentru doua romance care furau de la batrani

Inspector Darren Roberts welcomed the prison sentences.

 

Inspector Darren Roberts welcomed the prison sentences.

Doua romance au ajuns intr-o inchisoare din Marea Britanie, fiind acuzate de furt din buzunare.

Femeile vizau victime in varsta si vulnerabile, in orasul britanic Derby, si lucrau in cadrul unei bande bine organizate, potrivit politiei din Marea Britanie, relateaza Derby Telegraph.

Elena Ciubotaru si Laura Avram furau portofelele din gentile victimelor, care erau vizate in magazinele de caritate, putine dintre acestea fiind dotate cu camere de inregistrare, potrivit politistilor. Ele se foloseau de diversiuni pentru a fura din gentile sau buzunarele victimelor, in special pensionari.

In varsta de 23 de ani, Ciubotaru a pledat vinovata pentru trei capete de acuzare, fiind condamnata la 42 de saptamani de inchisoare, in timp ce Avram, 24 de ani, a pledat vinovata pentru un cap de acuzare si a primit o condamnare de 12 saptamani de inchisoare.

Faptele celor doua femei s-au produs pe 9 noiembrie si 31 decembrie, anul trecut, si 10 ianuarie, respectiv pe 8 ianuarie.

Elena Ciubotaru mai fusese condamnata alterior, cu suspendare, pentru doua capete de acuzare similare, dupa ce a fost acuzata de furt, in ianuarie 2011, in Nottingham.

Printre victimele lor se numara si o femeie in varsta de 80 de ani. Cele doua infractoare au furat, impreuna, cateva sute de lire sterline.

 

….  

Marea Britanie: Inchisoare pentru doua romance care furau de la

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.