Marea Britanie: Trei romani, condamnati la inchisoare pe viata pentru crima

Trei fraţi români au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă de justiţia britanică, după ce victima unui jaf pe care aceştia l-au comis anul trecut a murit sufocată, fiind legată de pat.

Mohamed Raheem, în vârstă de 28 de ani, a fost descoperit mort în locuinţa sa din West Norwood, cartier din sudul Londrei, în iunie 2007, relatează BBC News Online.

Ciprian şi Sorin Abuclesei, ambii din Tottenham, din nordul Londrei, au fost condamnaţi pentru crimă şi jaf şi trebuie să ispăşească o pedeapsă de 30, respectiv, 28 de ani de închisoare.

Savu Abuclesei a pledat vinovat în faţa acuzaţiilor de crimă şi a primit o sentinţă de minim 23 de ani de închisoare.

Potrivit rechizitoriului, Ciprian s-a împrietenit cu Raheem într-un club de homosexuali din centrul Londrei înainte de a petrece o noapte împreună în apartamentul său.

A doua zi, Ciprian, în vârstă de 24 de ani, împreună cu fraţii săi Sorin, de 33 de ani, şi Savu, de 31 de ani, au pătruns prin efracţie în apartamentului Raheem. Românii au furat bijuterii şi un DVD recorder şi au aşteptat ca victima să se întoarcă acasă pentru a o jefui de bani.

Raheem a fost descoperit mort a doua zi. Victima avea maxilarul dislocat iar corpul său fusese legat de pat. Anchetatorii au declarat că el a murit sufocat după două ore de dureri cumplite şi agonie din cauza căluşului introdus în gură.

Ciprian, muncitor în construcţii, căsătorit şi având un copil, se află în Marea Britanie de cinci ani de zile. Fraţii săi se aflau în Marea Britanie de trei zile în momentul comiterii crimei… Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here