Nemulţumiri în Marea Britanie: Mii de locuri de muncă bine plătite sunt oferite românilor


Mii de locuri de muncă bine plătite sunt oferite românilor în Marea Britanie, în timp ce patru din cinci britanici cred că ţara lor este "aglomerată", potrivit unui nou sondaj de opinie.

Potrivit unui nou raport, 4.000 de locuri de muncă sunt oferite în Marea Britanie prin agenţii de recrutare în ţările est-europene, ceea ce contravine promisiunilor repetate ale Guvernului de la Londra de a oferi posturi mai întâi britanicilor şomeri, comentează Daily Star, în ediţia electronică. Datele arată că 178.000 de persoane au rămas fără locuri de muncă în Marea Britanie în ultimele trei luni.

Printre posturile oferite românilor se numără cele de şoferi de taxi sau infirmiere plătite cu câte 2.000 de lire sterline pe lună, sau medici care pot câştiga câte 1.000 de lire sterline pe săptămână.

În ultima lună, 16.270 de români şi-au depus candidatura pentru locuri de muncă în Marea Britanie, subliniază cotidianul.

Între timp, patru din cinci britanici cred că ţara lor este "aglomerată" şi peste o treime cred că aceasta este "foarte aglomerată", potrivit unui sondaj YouGov.

….
Nemulţumiri în Marea Britanie: Mii de locuri de muncă bine plătite sunt oferite românilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.