O britanica a obtinut 100.000 de lire sterline pentru discriminare

O femeie din Marea Britanie a castigat 100.000 de lire sterline dupa ce a dat in judecata 22 de firme, pentru ca au discriminat-o din cauza varstei inaintate.

Margaret Keane, in varsta de 50 de ani, a profitat de noua legislatie, pentru a-si face dreptate, informeaza Daily Mail.

Britanica, contabil de meserie, a depus CV-uri la mai multe firme, pentru a obtine un post. Aceasta le-a telefonat firmelor, pentru a afla de ce nu a fost angajata, lansand imediat acuzatii de discriminare pe baza varstei sale, desi CV-ul acesteia nu continea data nasterii.

Aproximativ 12 firme i-au platit britanicei de la 4.000 la 10.000 de lire, pentru cheltuielile de judecata si pentru discriminare, in baza legislatiei europene introduse in 2006.

Totusi, campania pe care a lansat-o Margaret Keane a suferit o lovitura puternica, cand cinci dintre cazuri au fost respinse de tribunalele britanice, motivand ca femeia "este un vanator de bani", acuzand firmele de discriminare….O britanica a obtinut 100.000 de lire sterline pentru discriminare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.