O centrală nucleară din Marea Britanie, închisă din cauza unui incendiu

Centrala nucleară Dungeness B, situată în sud-estul Marii Britanii, a fost închisă marţi din cauza unui incendiu de mici proporţii produs într-o clădire anexă, care "nu prezintă niciun pericol pentru public", a anunţat compania care gestionează complexul.

Pompierii au stins incendiul din centrala de la Romney Marsh, din districtul Kent, după ce personalul a dat alarma în noaptea de luni spre marţi, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, a declarat un responsabil al pompierilor.

"Nu există niciun pericol pentru public şi nu s-a înregistrat nicio scurgere radioactivă", a precizat un purtător de cuvânt din domeniul energiei.

A fost demarată o anchetă pentru stabilirea cauzelor incendiului care a fost stins marţi, la ora locală 2.00 (4.00, ora României), a adăugat un responsabil din cadrul corpului pompierilor.

…..

O centrală nucleară din Marea Britanie, închisă din cauza unui incendiu

Imaginea articolului O centrală nucleară din Marea Britanie, închisă din cauza unui incendiu
Externe astăzi, 08:16

Centrala nucleară Dungeness B, situată în sud-estul Marii Britanii, a fost închisă marţi din cauza unui incendiu de mici proporţii produs într-o clădire anexă, care "nu prezintă niciun pericol pentru public", a anunţat compania care gestionează complexul. citeşte tot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.