O profesoară britanică ia apărarea imigranţilor români: „Orice român sau bulgar – ţigan sau nu – care vrea să cerşească e deja aici”

Jane Bradley: Rant at Romanians beggars belief

Meanwhile, for the Romanians and Bulgarians who want to make an honest living, the lifting of the restrictions will open up a whole new world. A world that we, as lucky holders of British passports, have happily enjoyed for years.

O profesoară din Scoţia care a predat, în urmă cu câţiva ani, în România, le-a luat apărarea românilor şi bulgarilor care merg la muncă în Regatul Unit, printr-o scrisoare publicată de cotidianul „The Scotsman”. Britanica nu este de acord cu campaniile de presă pornite împotriva imigranţilor şi spune că acestea sunt manipulatoare pentru că prezintă numai cerşetorii.

„Acum zece ani, am trăit în România pentru un an de zile. Nu am fost voluntar, nici n-am lucrat în domeniul actelor de caritate sau ca misionar. Am avut un job bun într-o şcoală de stat, unde am predat limba engleză unor copii inteligenţi, în principal copii ai unor familii din clasa mijlocie. Eram plătită la nivelul unui profesor fără experienţă, adică primeam echivalentul a aproximativ 40 de lire sterline pe lună. Era acelaşi salariu pe care îl primeau şi colegii mei”, îşi începe Jane Bradley scrisoarea menită să arată şi cealaltă faţă a polemicii privind românii şi bulgarii din Marea Britanie

O profesoară britanică ia apărarea imigranţilor români: „Orice român sau bulgar – ţigan sau nu – care vrea să cerşească e deja aici”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.