Patru hoti romani sunt amenintati cu inchisoarea in Marea Britanie

Patru hoti romani sunt amenintati cu inchisoarea in Marea Britanie, sustine publicatia Great Yarmouth Mercury.

Hotii sunt romani de etnie tiganeasca care furau din magazinele Great Yarmouth, Norfolk, un oras englezesc de pe coasta Marii Nordului.

Cuplul de hoti, mai exact Leonard Tanase (22 de ani) si sotia lui Vandana Mihai (24 de ani), impreuna cu Vestinian Vaduva (30 de ani) si sotia lui, Mioara Mihai (35 de ani), au recunoscut furtul de bunuri in valoare de peste 300 de lire sterline din magazinele de haine TK Maxx si Next. Primul cuplu locuieste in Illford, Essex, iar al doilea in Londra. La audierea acestui caz din 9 decembrie 2008, s-a declarat ca grupul de romani se comportau dubios la Gapton Hall Retail Park.

Procurorul, Elizabeth Houghton, a afirmat ca acuzatii au fost vazuti parasind Gapton Hall, dupa care au intrat in magazinul de haine TK Maxx, impreuna cu cei doi bebelusi ai lor si cu un copil in varsta de 13 ani. „Femeile au fost vazute purtand fuste lungi, pe care paznicul magazinului le-a descris ca «balonandu-se», parand ca ascund ceva sub ele. Paznicul a inspectat fustele mai indeaproape, stiind ca pot avea buzunare ascunse. Fustele au fost adaptate sa ajute furtul, deci a fost planuit si poate fi considerat furt calificat. Prezenta copiiilor in timpul acestor actiuni agraveaza faptele”, a precizat procurorul.

Politia a gasit in masina acuzatilor cinci perechi de pantofi de la TK Maxx, in valoare de aproximativ 191 de lire, si imbracaminte marca Next, in valoare de 120 de lire….Patru hoti romani sunt amenintati cu inchisoarea in Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.