Peste 4.000 de joburi pentru români în Marea Britanie

Marea Britanie continuă să fie una dintre destinaţiile preferate ale românilor care pleacă la muncă în străinătate, în ciuda restricţiilor de pe piaţa muncii care nu au fost încă ridicate pentru români şi bulgari.
n prezent, numărul ofertelor de muncă pentru Marea Britanie intermediate de firmele de recrutare se apropie de cifra 4.800 de joburi, potrivit centralizării realizate de Tjobs.ro.

Angajările vizează toate categoriile de personal, de la ofertele de muncă sezoniere sau pentru munci necalificate, până la muncile destinate persoanelor cu grad înalt de calificare și educație.

Posturile pentru munca sezonieră se adresează în special celor care doresc să lucreze în domeniul hotelier sau în îngrijirea de copii sau bătrâni. Nivelul de salarizare pentru muncile cu nivel redus de calificare se situează la doar 700 – 800 de lire sterline pe lună.

Foarte mulți angajatori oferă, în schimb, beneficii suplimentare cum ar fi cazarea, masa și asigurarea medicală. Cerințele la angajare sunt și ele minime: educație la nivel liceal și cunoștințe medii de engleză.

Cum obţii un permis de muncă în ţările CU RESTRICŢII pentru români

Vezi aici posturi de infirmieri şi îngrijitori de bătrâni în clinici medicale din Marea Britanie, pe salarii minime brute de 6,2 lire pe oră. Bonele venite din România

Peste 4.000 de joburi pentru români în Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.