Petre Crăete, cunoscut drept „Ţăranul cu Maserati” din Marea Britanie, o comite din nou

Petre Crăete, cunoscut drept "Ţăranul cu Maserati" din Marea Britanie, a publicat pe YouTube încă un filmuleţ în care se laudă cu banii pe care îi câştigă în Marea Britanie şi în care îl elogiază pe preşedintele Traian Băsescu.

"Bună seara şi bine v-am găsit din nou. Suntem aici, în WC, pe WC. De ce suntem aici? Mi s-a întâmplat un lucru foarte ciudat astăzi şi anume mi-am cumpărat un nou telefon, un iPhone 4S. Merge şi să vorbeşti cu el, dar nu asta este ideea. Ideea este că m-am simţit oarecum vinovat că mi-am cumpărat acest telefon, pe care am dat 700 de lire. M-am gândit: 700 de lire înseamnă, în medie, salariul unui român cam pe patru luni şi jumătate. De ce este salariul unui român atât? Din cauza tiranilor care vor să fie pe tron, care se screm să fie pe tron, se forţează să fie pe tron", spune în clip Petre Crăete, care lucrează ca bodyguard al luptătorului britanic Alex Reid.

În continuare, "Ţăranul cu Maserati" îi aruncă simbolic pe tiranii care sunt împotriva lui Băsescu în WC, trăgând apa după ei şi transmiţându-le că adevăratul tron este ocupat de Traian Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.