Piata muncii din Marea Britanie inca nu isi revine: Angajatorii intarzie recrutarile


Piata muncii din Marea Britanie prezinta un ritm alert de scadere, provocat de slabirea increderii angajatorilor in mediul economic, ducand la intarzierea proceselor de recrutare, arata un raport realizat de KPMG si Confederatia britanica din domeniul Recrutarii si Ocuparii Fortei de Munca.

Numarul britanicilor care au un loc de munca stabil a scazut la cel mai mic nivel din iulie 2009, potrivit studiului, citat de The Telegraph.

Pe o scara unde ce se afla peste nivelul de 50 reprezinta o crestere pe piata muncii, raportul arata ca indicele a ajuns la 48,2 in noiembrie, in scadere de la 49,7 in octombrie.

Raportul arata ca recrutarea de forta de munca a incetinit din cauza ca angajatorii sunt din ce in ce mai ingrijorati cu privire la criza din zona euro si la perspectivele economiei globale.

Bernard Brown, partner la firma de consultanta KPMG, a spus ca incertitudinile de pe pietele europene ar putea creste numarul somerilor britanici la peste 3 milioane, peste nivelul actual de 2,6 milioane, ce reprezinta totodata un nivel record pentru ultimii 17 ani.

Marea Britanie este una dintre cele mai active tari europene in ceea ce priveste recrutarea de forta de munca din Romania.

…. 

Piata muncii din Marea Britanie inca nu isi revine: Angajatorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.