Recunoasterea Abhaziei de catre Marea Britanie ar putea fi cadoul ideal pentru Dmitri Medvedev, la 44 de ani

Recunoasterea independentei Abhaziei de catre Marea Britanie, imnul de stat al Rusiei interpretat de stelele rockului mondial sau stabilirea pretului petrolului la 150 de dolari pe baril? Presa rusa se intreba care ar putea fi cel mai potrivit cadou pentru presedintele Dmitri Medvedev, care a implinit luni 44 de ani.

Moskovski komsomolets a sugerat ca sursa de inspiratie pentru gasirea cadoului potrivit trebuie cautata in numeroasele hobbyuri prezidentiale, cel mai exotic dintre acestea fiind scamatoriile.

Se spune chiar ca, acasa, Dmitri Medvedev reuseste tot felul de trucuri cu cartile de joc si cu "cutia fermecata". Fiul lui Medvedev afiseaza aceeasi inclinatie catre iluzionism, cei doi organizand adevarate spectacole casnice si intreceri in maiestria mainilor.

Izvestia aminteste ca Medvedev a invatat de la predecesorul sau, Vladimir Putin, sa schieze. In plus, este un cititor impatimit al colectiei Harry Potter, dar si un pasionat internaut.

Iata mai jos o lista cu cele mai potrivite cadouri pentru cel mai puternic om din Rusia (sau, in orice caz, locul doi, dupa Putin), intocmita de Izvestia:

Recunoasterea Abhaziei de catre Marea Britanie ar putea fi cadoul ideal pentru Dmitri Medvedev, la 44 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.