Romani care furau smartphone-uri in Marea Britanie, depistati de politisti

Politistii britanici au depistat o grupare infractionala compusa din mai multi romani care se ocupau cu furtul de smartphone-uri de clientii localurilor din zona Cambridge. Romanii foloseau informatiile din telefoanele mobile pentru a accesa conturile bancare ale proprietarilor sau pentru a comite si alte infractiuni.

Infractorii locuiau in Londra si isi alegeau victimele din randul petrecaretilor care frecventau localurile si cluburile din zona Capitalei. De asemenea, romanii s-ar fi deghizat si in vanzatori de felicitari pentru a tinti mai multi clienti, relateaza Cambridge News.

Una dintre victime, un tanar de 28 de ani, a spus ca a ramas fara iPhone in timp ce se afla intr-o cafenea.

"Am pierdut toate informatiile personale, date pe care nu voiam sa le acceseze nimeni. Nu-mi stersesem mesajele si sunt sigur ca aveam acolo si informatiile contului meu bancar. Nu as fi ingrijorat daca producatorii de telefoane mobile ar gasi o solutie ca informatiile din telefonul furat sa nu poata fi accesate de nimeni", a spus tanarul pradat.

mai mult la :

Romani care furau smartphone-uri in Marea Britanie, depistati de

2 COMENTARII

  1. chiar sunt romani sa sunt etnile de romi care au speriat intreaga lume cu furturile si retelele lor de traficanti au cele mai ciudate legaturi si prietenii cu albanezii ,kosovenii care distrung in masa reputaia romaniei .sincer de asta suntem tratati ca pe nimeni si considerati la drept vorbind tigani ne educati

  2. Si eu sunt roman dar daca unu greseste nu trebuie sa traga toti dupa el pentru ca nu toti sunt la fel care au fost invatati doar cu furatu asa o sa si moara nu sunt nici rasist dar ar trebui sa va mai schimbati mentalitatea ca la toti ne este la fel o zi buna toti;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.