Romani sau bulgari? Nu o sa va placa aici / Va rugam sa nu veniti in Marea Britanie

"Va rugam sa nu veniti in Marea Britanie – ploua si locurile de munca sunt putine si prost platite." Ministrii au in vedere lansarea unei campanii de publicitate negative in Romania si Bulgaria pentru a convinge potentialii imigranti sa stea departe de Marea Britanie, noteaza The Guardian.

Planul, care ar urma sa se concentreze pe dezavantajele vietii britanice, este unul dintr-o serie de masuri posibile pentru a reduce imigratia in Marea Britanie anul viitor, atunci cand limitarile impuse acestor cetateni care traiesc si muncesc in Marea Britanie vor expira.

Informatiile au circulat in presa britanica dupa ce un ministru a declarat ca un astfel de anunt negativ ar urma sa "corecteze impresia ca strazile de aici sunt pavate cu aur".

Nu se stie inca daca se va folosi strategia de a face Marea Britanie sa arate cat mai oribil posibil sau se va incerca incurajarea migrantilor sa se bucure de frumusetile proprilor tari, fie de  muntii Carpati in Romania sau de statiunile de la Marea Neagra in Bulgaria.

mai mult la :

Romani sau bulgari? Nu o sa va placa aici / Va rugam sa nu veniti in Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.