România și Regele Mihai, omagiați de City of London


La începutul acestei săptămâni, România și Regele Mihai au fost omagiați la Banchetul anual ținut la sediul municipalităţii londoneze, Guildhall, în prezența a peste 500 de personalităţi din toate domeniile vieţii publice londoneze, printre care Lordul Primar, Master of the Guild of Freemen of the City of London şi reprezentanţii City of London Corporation.

Principele Radu a scris pe blogul personal că evenimentul a reprezentat una dintre cele mai importante seri dedicate României din anul 2011. La eveniment au luat parte, în afară de Principesa Moştenitoare şi de Principele Radu, Principesa Elena şi dl Alexander Nixon, precum şi ambasadorul României în Marea Britanie şi soția acestuia dna Ion Jinga.

Principele a declarat că ”Principesa Moştenitoare şi cu mine am fost onoraţi să reprezentăm Familia Regală şi pe Majestatea Sa, şi să auzim cuvinte atât de frumoase despre ţara noastră, despre locul ei în Europa şi despre formidabilul om de Stat care este Regele României. A fost una dintre cele mai importante seri dedicate României din anul 2011, de pe toate meridianele lumii.”

mai mult la :

…..România și Regele Mihai, omagiați de City of London

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.