Romanii au speriat Marea Britanie: le golesc localnicilor cardurile de bani!


Romanii si-au castigat inca un trist renume: aproape toate fraudele realizate la bancomatele din Marea Britanie au autori romani – vezi cum actioneaza! In aceasta tara, politia a numarat circa 1.000 de grupari infractionale formate din conationali de-ai nostri.

"Realitatea este ca 92% din fraudele comise la bancomatele din Marea Britanie au autori romani", a declarat inspectorul-sef Paul Barnard din Politia britanica. Oamenii legii prind cu duiumul infractori cu o astfel de "specializare", relateaza Agerpres, insa numarul lor pare sa nu se reduca. Bacaul este orasul din care bancomat Anglia_2provine majoritatea celor depistati anul acesta – 120 cu totul. Din pacate, numarul faptasilor nu scade – vin altii, mereu altii. Politistii sunt ingroziti: inaintea Jocurilor Olimpice, pe insula actioneaza circa 1.000 de grupari infractionale formate din romani.

Politia britanica se mandreste ca a reusit sa scada valoarea pagubelor produse pe cardurile britanicilor: acum doi ani – 33 de milioane de lire sterline, anul trecut – 29 milioane de lire sterline. Ce reprezinta aceasta scadere? Aproape nimic!

Romanii monteaza la bancomate dispozitive pentru copierea datelor de pe carduri

mai mult la :

Romanii au speriat Marea Britanie: le golesc localnicilor cardurile de

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.