Românii care fură cardurile britanicilor, filmați chiar în timp ce operau


În această seară, o televiziune britanică va difuza un documentar în care arată exact cum operează hoţii români la bancomatele din Marea Britanie, provocând fraude uriaşe. Autorităţile au intensificat “vânătoarea" hoţilor deoarece se tem pentru siguranţa turiştilor care vor veni la olimpiadă.

Postul britanic de televiziune ITV1 va difuza în această seară un documentar referitor la grupările infracţionale care câştigă milioane de lire din fraudarea bancomatelor, cele mai “active" bande fiind cele formate din români, după cum informează portalul express.co.uk.

În cadrul documentarului vor fi difuzate imagini în care o bandă de hoți care clonează carduri este filmată chiar în timp ce acționează și ulterior este reținută.

Documentarul, care face parte din seria “Fraud Squad", urmăreşte operaţiunile desfăşurate de poliţia metropolitană din Londra pe urmele acestor grupări.

Infractorii folosesc un arsenal sofisticat de echipamente pentru a fura date de conturi bancare, inclusiv prin metoda skimming-ului.

Potrivit ITV1, românii deţin “monopolul" acestor activităţi, doar în primele trei luni ale anului 2011 fiind arestaţi 120.

Cu toate acestea, poliţia londoneză este conştientă că aceştia sunt doar infractorii mărunţi care alimentează stilul de viaţă luxos pe care îl duc şefii bandelor în România, se mai arată în rezumatul emisiunii, ce va fi difuzată de la ora locală 21.00.

Autorităţile se tem pentru siguranţa cardurilor bancare ale turiştilor care vor veni cu ocazia Olimpiadei care se organizează la Londra.

Puteţi urmări trailerul documentarului ce va fi difuzat în această seară de către televiziunea britanică ITV, dacă dați click AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.