Românul care a uimit Marea Britanie. La 28 de ani, şi-a construit un IMPERIU ONLINE, dar stă în chirie

La numai 28 de ani, un român şi-a construit o firmă care se întinde în toată lumea şi lucrează cu cele mai mari televiziuni din Europa. Tânărul a rămas însă modest. Nu are maşină, merge cu taxiul şi stă în chirie

Emi Gal s-a mutat în urmă cu patru ani în Londra, unde conduce Brainient, un imperiu online care se întinde în toată lumea. Cele mai mari televiziuni din 12 ţări se sprijină azi pe platforma tânărului antreprenor român, prin intermediul ei putând să-şi pună publicitatea pe tablete şi telefoane. Printre televiziunile cu care lucrează Emi Gal se numără TV, Channel 4, Channel 5, M6, Dogan, Rutube sau Fox.

Deşi conduce un imperiu online, Emi Gal a ales să trîiacă în continuare ca un om obişnuit. Nu deţine o maşină personală, se deplasează cu taxiul şi locuieşte în chirie, plătând lunar 3000 de lire. Spune că dacă şi-ar vinde compania, nu ar face-o pe mai puţin de 50 de milioane de lire.

Emi Gal a atras atenţia celebrei publicaţii Financial Times, care l-a inclus pe lista tinerilor promiţători lansaţi din Europa de Est, scrie stirileprotv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.