Sabina Ciofu: „Daca nu e Cambridge, nu merita sa te duci la o alta facultate din Anglia!”

Sabina Ciofu (21 ani), studenta Cambridge
Foto: Colectia Sabinei

Ii sclipesc ochii atunci cand vorbeste despre latina si gesticuleaza foarte mult. Ii place dansul si are de gand sa faca diplomatie cand se va intoarce in Romania. O cheama Sabina Ciofu si are 21 de ani. Este studenta la Cambridge si ii place la nebunie…Sabina Ciofu: "Daca nu e Cambridge, nu merita sa te duci la o alta facultate din Anglia!"

5 COMENTARII

 1. Sunt gabriel din localitatea Zalau,jud.Salaj,sunt impresionat sa vad concetateni de-ai mei ca se
  realizeaza profesional si sunt studiosi,in tari precum
  Regatul Unit ,Marea Britanie,eu care sunt intr-o
  situatie nu prea fericita nu-mi ramane decat sa ma
  uit cu bun simt si apreciere,cu speranta ca si eu intr-o zi,o sa pot ajunge in statele UE,in statele mai dezvoltate.Marea Britanie este chiar un vis.I-ti doresc succes si multa,multa fericire.

 2. Fata mea vrea sa aplice in toamna la economie la Cambridge.exista posibilitatea sa ne dai cateva sfaturi,informatii,raspunsuri privind admiterea?
  Cu stima,

  Adrian Nicolescu
  Pitesti,Romania

 3. Deci intram la Cambridge pe o specialitate de care fuge toata lumea, latina si apoi dorim sa facem diplomatie. Cam miroase a oportunism. Noroc ca ne orientam inspre un guvern tehnocrat, pentru ca altfel mi-as pune niste probleme serioase pentru viitorul Romaniei. Este cazul sa lasam diplomatia pe mainile celor care se formeaza in ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.