Sclavia sexuală, o afacere de familie pentru români in Marea Britanie

CNN a publicat luni un reportaj umilitor pentru români, în care doi conaţionali, Bogdan și Marius Nejloveanu, sunt personajele principale. Tată și fiu, ei conduceau o afacere de trafic de carne vie în Marea Britanie.

Marius Nejloveanu a fost condamnat în ianuarie, la 21 de ani de închisoare, aceasta fiind cea mai mare pedeapsă pe care a primit-o cineva în Marea Britanie pentru trafic de carne vie. Românul în vârstă de 23 de ani, împreună cu tatăl lui Bogdan, în vârstă de 52 de ani, făceau din traficul de carne vie o afacere de familie.

Ei au ademenit mai multe femei, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, din România, și le-au dus în case de toleranţă din Madrid sau Manchester, unde le-au forțat să se prostitueze.

Una din fete era chiar verișoara lui Marius, alta era o rudă a asociatului lui Nejloveanu, care a pledat vinovat pentru trafic de carne vie. Rudele celor doi români au declarat că nu știau nimic despre afacerile lor, ba chiar îi consideră nevinovați. “Băiatul meu este în închisoare degeaba, este nevinovat”, susține mama lui Marius, din localitatea Buzescu, județul Teleorman.
Iana Matei conduce o casă ce oferă siguranţă fetelor care au fost obligate să se prostitueze. „Traficanţii pur şi simplu nu consideră că fac ceva greşit, banii sunt Dumnezeul lor şi merită să faci compromisuri pentru ei, atât timp cât fac bani, nu contează ce fac pentru ei”, a declarat Matei.

Pentru Iana Matei cea mai marcantă poveste este cea a Marcelei, o fată care a fost racolată când avea doar 15 ani şi a murit din cauza cancerului de uter, la 18 ani. Doctorii au descoperit că Marcela s-a îmbolnăvit de cancer din cauza traficanţilor care îi introduceau un burete în vagin de fiecare dată când făcea sex.

…. Reportaj CNN: Sclavia sexuală, o afacere de familie pentru români

2 COMENTARII

 1. spunet si ce rasa de oameni sunt acesti tipi….tigani 100% c ce vreti sa-i prajim….lasati-i in lumea lor…si pe ei si pe curvele de ziceti voi ca le fraiereau

 2. Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului

  Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara

  Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt „cumparati” sistematic ca sa serveasca mafia

  Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
  Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala banii, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
  Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern

  Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

  jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
  ziarulprofit.ro/archives/14988

  Geert Wilders, parlamentar olandez: „România si Bulgaria ar trebui sa fie excluse din UE din cauza nivelului înalt de coruptie si nereguli care le fac nepotrivite cu calitatea de membru UE”

  Ove Dahl, investigator sef al Politiei din Copenhaga: „Romanii nu au scrupule. Te vor omori pentru 100 de coroane (15 euro). E o cultura complet diferita decat a noastra. Romanii sunt cei mai bine reprezentati intre infractorii care vin din afara. De cand Romania a intrat in UE, problemele cu romanii au crescut exponential.Ei comit jafuri bancare, jafuri la domiciliu, furturi grave, cersesc si sparg magazinele – totul „.Rene Hansen, ofiter de la sectia pentru combaterea prostitutiei din Copenhaga: „Viata pentru romani nu are aceeasi valoare pentru ei cum are pentru noi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.