Servicii consulare pentru romanii din Scotia, la Aberdeen

Pentru toti cetatenii romani interesati, in data de sambata, 28 noiembrie, se programeaza servicii consulare la Aberdeen, Scotia, intre orele 2-5pm, in cadrul: Aberdeen International Centre, 41 Union Street, 1st Floor, Aberdeen, AB11 5BN, transmite Romanian Global News, care citeaza Societatea Romano-Scotiana din Scotia.

Toti cei interesati sunt rugati sa contacteze in prealabil consulul onorific la Aberdeen, Dr. Liliana Hiris, via: h.consul [at] hiris.com sau trimitand un mesaj text la 07913 312872 cu urmatoarele detalii: numele si prenumele persoanei pentru care se va intocmi actul, tipul actului care se doreste sa se intocmeasca prin consulatul general al Romaniei (prezent la Aberdeen in aceasta zi), numar telefon de contact (mobil), adresa de e-mail (dupa caz), localitatea de resedinta in Scotia.

Mentionam ca in afara acestei zile programate in Scotia, serviciile consulare sunt disponibile ca de obicei, prin consulatul de la Londra. Detaliile de contact si lista documentelor necesare pentru diversele acte consulare se regasesc pe adresa de web a ambasadei, londra.mae.ro.

Servicii consulare pentru romanii din Scotia, la Aberdeen

1 COMENTARIU

  1. Am gasit o firma de recrutare de forta de munca din Tulcea care trimite in Scotia ,Aberdeen personal pentru hoteluri si , care spun ei , au contracte cu hotelurile de acolo, Cum fac sa aflu daca este adevarat ce spun. Firma se numeste RENTACRED, din Tulcea. Astept raspuns, Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.